Kleepsud, kleebised

Ehitusnipid, materjalid, joonised, konstruktsioon...
Post Reply
Andu

Kleepsud, kleebised

Post by Andu »

Omalt poolt julgen soovitada meest, kes mind kõvasti aidanud.
Siiani pole leidnud kleepsu, millega ta hakkama poleks saanud.

Kontakt:
Mail:
jancu@repal.ee
jancu(at)repal.ee

Msni ei julge kohe siia visata, küsige ise.

PS. Loodan, et õige alateema ja pole varem esinenud teda siin.
varustaja

Post by varustaja »

Teab keegi kleepreklaami firmat tallinnas, kus võetakse vastu wordpadiga kirjutatud kleebiste näidised prinditud A4 formaadis.
Enamus firmad kellelt olen hinnapakkumist küsinud tahavad ise mu kleepsudele tasulist kujundust hakata tegema kohe :evil:
tikka

Post by tikka »

Paljundamisega tegelevas ettevõttes peaks ka olema võimalik kleepspaberile värviliselt printida. Ainult valget ja läbipaistvat ei saa vist ühel lehel korraga olla.
varustaja

Post by varustaja »

tikka wrote:Paljundamisega tegelevas ettevõttes peaks ka olema võimalik kleepspaberile värviliselt printida. Ainult valget ja läbipaistvat ei saa vist ühel lehel korraga olla.
Tänud, uurin asja!
priitom

Post by priitom »

varustaja wrote:Teab keegi kleepreklaami firmat tallinnas, kus võetakse vastu wordpadiga kirjutatud kleebiste näidised prinditud A4 formaadis.
Enamus firmad kellelt olen hinnapakkumist küsinud tahavad ise mu kleepsudele tasulist kujundust hakata tegema kohe :evil:
Kui mainid neile sõna "Word", siis nad saavadki lihtsalt kurjaks ja ei viitsi asja töössegi võtta.., mis on tegelikult väga õige. :roll:

Aga proovi neid kohti:
http://www.koopia3.ee/
http://www.jajaa.ee/

Need rohkem tavainimesele mõeldud, aga teevad head tööd. Odavad on kah tänu sellele, et kõik tehakse kohapeal.
lauri
Administrator

Post by lauri »

Varustaja, salvesta oma dokumend pdf-iks ja on kõigil elu lihtsam. Paljud programmid suudavad automaatselt "print to pdf" nimelise printeri su masinasse lisada ja selle kaudu pdf-i tegemine väga lihtne.

Wordi faili peale kujundusteenuse soovitamine näitab, et tegu oli hea klienditeenindusega.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Post Reply