O: ESC 60 A Lennukile

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
aviaator

O: ESC 60 A Lennukile

Post by aviaator »

Olen huvitatud ESC - st 60 A lennukile.

Aivar
Marek

Post by Marek »

Igaks juhuks anna teada milline sul maha põles, siis teab millest hoiduda.
aviaator

põles

Post by aviaator »

Põles maha Turnigy plush 60A, kuid asi on natuke habemega :wink:

Tegin Raadil koos IK ga esmalendu ja kõik oli OK, peale maandumist alustasin ruleerimist enda poole ja telik sattus betoonplaatide vahel olevasse auku mida ma ei näinud ja kapoteerus sügavasse veelompi.

Kuna regu asus kohe mootori all sai ta annuse vett ja läks suitsema/põlema.

Ma ei usu , et asi oleks olnud regulaatoris endas, juhtub ikka vahest.

Aivar
FPVmarko

Post by FPVmarko »

Plush naljalt ei põle. Aviaator, paadile kasuta ikka veekindlat regu :D

Marek, võibolla mõistsin Sind valesti aga lisan oma nägemuse:

Ainult Eesti lendurite kogemuse põhjal ei maksa ühtki komponenti välistama hakata. kahtluse korral tasub lisaks laia maailma statistikat uurida ;)

Kogemusi on niipalju kui on inimesi - ka Eestis mõnigi Plush ilma põhjuseta põlenud. Sellest pole aga järeldada suurt midagi. Mina julgen uue samasuguse osta ja "edasi teenida". Hind-kvaliteet paigas. Odavlennunduses on Plush suht lipulaev. Jõukamas keskklassis aga säästuregu. Kõik taa värk on suhteline - oleneb mis mättast vaatad ja kui palju mätta alla euri on.

See "sõbral põles jubin maha" kogemus kehtib minuarvates ka üliodava hiina elektroonika kohta. No las ta põles. Mõni sureb varem ja mõni paneb lõputult. Bingo ta on aga odavlendajale / algajale hinnad liiga magusad, et kõrvale vaadata. Palju sõltub kasutaja hoolikusest ja wattmeetri olemasolust - tihti on suremise põhjus piiripeal voolutarve. Siis on põhjust teadmata hea netis kurta, et selline regu on paha-paha (välismaa foorumid).
Eks odav vahukas ei väärigi kallist keskklassi elektroonikat. Vingemad lendajad on teine teema kus tuleb iga jupi eest korralik lisa lauale laduda, et grammike riski jälle väiksemaks saaks.

Aga regu on pakkuda selline, uus ja pakis. 37€. http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oller.html
aviaator

regu

Post by aviaator »

Olemas ja teema lukku.

Aivar
Post Reply