Tervitust,
oman sellist asja ja tekkisid kysimused tema trainer pordi ja PPM v2ljundi kohta.
Netis tuustides saan puudulikku inffi. Yldjutt on, et trainer pole kasutusel SE versioonil kuid trainer port on fyysiliselt olemas ja ka koos yhendustega
samuti v2idetakse, et ei saa ka PPM-i puldist seest v6tta kuigi see 11 ms frame nagu v6iks ju toimida kyll. Paraku pole ossi ka n2pus, et asju m66ta.
Yhes6naga kui keegi sellist asja omab, siis v6iks selgitada kuidas simu kasutamine lahendatud on, oluline ta pole kui paha ei tee:)
Lisavidinad on kirved.. yldiselt.
DX7SE ja simud/PPM out
Uurisin ka antud teemat, kuid tulutult esialgu. Nii kaugele ma küll jõudsin, et puldil on simu funktsioon ära keelatud softis ning trainerid, simud jne ei saa hakkama 11ms süsteemiga.
Olen Puldi softi natuke vaadanud, kuid ei leidnud sealt kohta simu lubamiseks.
Raimo
Olen Puldi softi natuke vaadanud, kuid ei leidnud sealt kohta simu lubamiseks.
Raimo
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
so what, kaablile pisike prose vahele mis 2-e kordistaks frame rate, ei tea kas aitaks? Loogiliselt nagu v6iks, v6i kui saaks puldile mingi teise softi ehk... Samas ikkagi ossi vaja.
Paraku pole igap2ev aega asjaga tegeleda seega uurin netist asju ja spekuleerin.
Nimelt millist softi? N2ita mulle ka
Paraku pole igap2ev aega asjaga tegeleda seega uurin netist asju ja spekuleerin.
Nimelt millist softi? N2ita mulle ka
Pisut OT, aga...
Siinkohal ei saa aru miks peaks mingi mainekas firma üldse sellist võimalust piirama.???
See trainer-simu fuktsioon peaks olema enesestmõistetav ja ühtlasi põhiseadusesse sisse kirjutatud kui üks inimõiguste osa.
Kõik kes jaksavad osta mistahes odavaima puldi peaks saama oma puldiga ka mentori või simu külge ühenduda.
Firma võiks oma pulte tunduvalt enam müüa.
Näiteks:
KÕIK meie puldid paarituvad mistahes meie teiste pultidega...
ja enamuste konkurentidega samuti *
*kellega ei paaritu -- pole konkurent!
Siinkohal ei saa aru miks peaks mingi mainekas firma üldse sellist võimalust piirama.???
See trainer-simu fuktsioon peaks olema enesestmõistetav ja ühtlasi põhiseadusesse sisse kirjutatud kui üks inimõiguste osa.
Kõik kes jaksavad osta mistahes odavaima puldi peaks saama oma puldiga ka mentori või simu külge ühenduda.
Firma võiks oma pulte tunduvalt enam müüa.
Näiteks:
KÕIK meie puldid paarituvad mistahes meie teiste pultidega...
ja enamuste konkurentidega samuti *
*kellega ei paaritu -- pole konkurent!