Käisime Taevataadiga õhtul lendamas 19 - 21-ni, ilm oli ilus ja vaikne, lennuvälja teises otsas nokitseti hästi suure nitrokopteriga , küntud põllul olid metalliotsijatega aardekütid ja rajal võtsid mõõtu kiired autod ja kummipõletajad.
Lennukid terved ja äralende polnud
Aivar
August 2012
30.08 õhtul paistab Raadil ka ilus ilm olevat, kas keegi lendab?
Ise plaanin kell 18:00 seal veidi lennutada.
Angaar: Aerobird Swift, Multiplexi Twinstart 2, Blizzard, Funjet, Cularis, PVC toru ja Easyglider PRO ristand ning FPV kola koos EagleTree OSD ja träkkimisega.
Pole olemas lolle küsimusi, probleem on selgitajas..
Raadi
Kui ilm ilus siis kindlasti, pealegi tahaks üht teist tehnilist laadi infot pärida, nii et hoiame kontakti.Kleemann wrote:30.08 õhtul paistab Raadil ka ilus ilm olevat, kas keegi lendab?
Aivar
Aviaator, mul telefon lõpetas ootamatult koostöö, aga plaanin täna kindlasti Raadile jõuda hiljemalt 18:30. Mõningad toimetamised tulid vahele.
Angaar: Aerobird Swift, Multiplexi Twinstart 2, Blizzard, Funjet, Cularis, PVC toru ja Easyglider PRO ristand ning FPV kola koos EagleTree OSD ja träkkimisega.
Raadi
Meil läks normaalselt, päike säras tiba valusalt mis tegi maandumise ebamugavaks kuid kõik ilus.ik wrote:Kuis teil seal läks? Kuuepaiku oli koeraga venelane kohal, ta on täitsa arvestatavalt lendama õppinud..
Otsisime Priidu luurelennukiga Aavo kaotsiläinud lennukit kuid veel ei leidnud.
Oli ka uusi lendajaid väljas.
Kui ilma on siis homme jälle
Aivar
Postituste järgi tundub nigu ainult Tartus (no Ridalis ka ) toimuks midagi.
Eile ja täna õhtul sain mahti salaja pere teadmata lennuki autosse tõstetud ja "Kollast" väisatud.
Eile 20:00...21:00 läks õhk üsnagi paksuks lennukitest
Minu silmad (ja ka algaja närvid) ei kannatanud kauem hämaras lennata.
Tänaseks oli isegi tõusu-maandumisrist ära "asfalteeritud".
Tegin oma elu esimese "kaameralennu".
http://www.youtube.com/watch?v=8UhA5MzS ... e=youtu.be
Ja oleks teinud ehk veelgi kui õhk poleks jälle paksuks läinud
Minu lahkudes tiba peale 20:00 oli peale minu veel 8 autot.
...
Parkimisala peaks vist suuremaks niitma.
P.S Loodan, et naine ei märka auto poriseid rehve
Eile ja täna õhtul sain mahti salaja pere teadmata lennuki autosse tõstetud ja "Kollast" väisatud.
Eile 20:00...21:00 läks õhk üsnagi paksuks lennukitest
Minu silmad (ja ka algaja närvid) ei kannatanud kauem hämaras lennata.
Tänaseks oli isegi tõusu-maandumisrist ära "asfalteeritud".
Tegin oma elu esimese "kaameralennu".
http://www.youtube.com/watch?v=8UhA5MzS ... e=youtu.be
Ja oleks teinud ehk veelgi kui õhk poleks jälle paksuks läinud
Minu lahkudes tiba peale 20:00 oli peale minu veel 8 autot.
...
Parkimisala peaks vist suuremaks niitma.
P.S Loodan, et naine ei märka auto poriseid rehve
Sai ka võetud lennuk kapi otsast ja tolm maha pestud. Kolm kuud polnud kätte võtnud. Kaks starti ja kaks maandumist olid minujaoks isegi üllatava tulemusega. Terveks jäi
Peab vähe veel harjutama siis tuleb suurem puhtaks pesta ja sellele ka uuesti hääled sisse puhuma. Talv tulekul siis jälle aega selle hobiga tegeleda.
Peab vähe veel harjutama siis tuleb suurem puhtaks pesta ja sellele ka uuesti hääled sisse puhuma. Talv tulekul siis jälle aega selle hobiga tegeleda.
Futaba 6J
ACME Pelicam
ACME Pelicam