F5J lennuki joonised?
- piperpoiss
F5J lennuki joonised?
Tahaks ise ehitada F5J lennukit, aga ma ei leia jooniseid. Otsisin rcgroupsist, seal ma ei leidnud. Otsisin ka google kaudu, ka sealt ei leidnud. Äkki oskab keegi mulle öelda, kust leida F5J lennuki jooniseid?
(-_-)
- piperpoiss
- piperpoiss
näiteks see: http://www.charlesriverrc.org/articles/ ... cer-3m.htm
Kas sellele saaks mootori ette monteerida?
Kas sellele saaks mootori ette monteerida?
(-_-)
- piperpoiss
Ma olen ise 16 muidu aga ma käin Tartus asuvas Kotkasule lennuringis ja seal mind juhendatakse. Mul on just üks DLG viskekas valmis saamas ja siis tuli mõte teha F5J. Aga kas ma pean sellele lennukile ehitama teistsuguse balsalst kere? Originaalis oli see minu arust klaasriie/süsinikkiud vms, igatahes mitte balsa.
(-_-)
Balsakerel poleks häda midagi!
Sul siis head juhendajad, kellega nõu pidada ja vanust piisavalt.
Jääb üle kõik hoolega läbi mõelda ja tegema hakata. Uuri enne teisi plaanereid ikka ka.
Enamus võistluste F5J lennukeid, mis müügil, ongi tegelikult plaaneri baasil. Lihtsalt on tehtud mootoriga kerevariant samuti.
Sul siis head juhendajad, kellega nõu pidada ja vanust piisavalt.
Jääb üle kõik hoolega läbi mõelda ja tegema hakata. Uuri enne teisi plaanereid ikka ka.
Enamus võistluste F5J lennukeid, mis müügil, ongi tegelikult plaaneri baasil. Lihtsalt on tehtud mootoriga kerevariant samuti.
- piperpoiss
Samalt lehelt kui Bubbledancer-i: http://www.charlesriverrc.org/articles/ ... lite2m.htm. Lisaks suurtele plaaneritele soovitan sul Pärteli ära rääkida ja tehke paar SuperGee-d(või lihtsalt MiMi)
- piperpoiss