O: Igasugu pudi padi, vaata, äkki sul on midagi.

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
Maikkel

O: Igasugu pudi padi, vaata, äkki sul on midagi.

Post by Maikkel »

Hey!

Teen siis teema kus soovin küsida, et kas kellegil on ühte Nylon XT60 MALE pistikut, rohkemat ei olegi tarvis, HK-st eraldi tellima ei hakka, kuna sealt 5 on miinimum ja pole tarvis niipalju.

Lisaks, on kellegil mingeid servosid kodus vedelemas? Ma ei oota mingit meeletut kvaliteeti vaid tahan kooli kõrvalt ehitada ühte maas sõitvat prototüüpi, seega kui servo otsad annab, ei juhtu midagi halba. Igasugu räma pmst. Kui tellisid hobbykingist mingi portsu odavaid servosid mida ei julge lennukile külge panna vms.

Kui kellegil on mingit muud huvitavad pudi padi pakkuda, regusid, väikseid mootoreid jne jne, siis ootan pakkumisi. Rõhutan, et peaasi et töötaks, või kui on kotiga katkiseid servosid, kuluvad need kah ära!

PS! Olen hobbykingiga võrdlemisi hästi kursis, hetkel ei hakka sealt tellima pakki, vaid vaatan, äkki kellegil on kodus vedelemas mõnda kola mu projekti jaoks. Et kooli ajal võimalikult odvalt ära ajada. Ehk siis väga kõrgeid hindasid ei maksa pakkuda.
Tallinnas saan ise kohale tulla, pärnus kah.

Jään ootama, ootan kõike! ;)
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Ropka

Post by Ropka »

on HXT900 servosid, enamusel mingi hammaka paar hammast maas, leian ka remontkomplekti juurde

XT60 isast on minulgi tarvis ühte :)
kogun vanu vene lennukimootoreid
Maikkel

Post by Maikkel »

Leidsin nimelt sellise vidina:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... apter.html

Ning selle jaoks läheks ühte isast vaja saada.

Ropka, palju sul neid on, ning mis nende eest soovid? Remontkomplekt kuluks lisaks kindlasti ära.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
FPVmarko

Post by FPVmarko »

Pisijubinaid võib alati küsida.
XT60 Male/Female olemas
1 tk 0.6€
1 paar 1.1€
5 paari 4€

3.5mm Gold Connectors (bullet)
1 paar 0,4€
10 paari 3€
Post Reply