M: Põllumajandusliku väetist.
M: Põllumajandusliku väetist.
Mina kui suur talumees, arvestasin ühe väetise ostuga natuke mööda, sai liiga suur kogus ja et mitte päris miinusesse jääda, jagan ka teistele põllumeestele.
Kui kellegil on vaja kaaliumnitraati võibolla ka koos mõne teise keemilise lisandiga. Siis võib sõnumitega ühendust võtta.
Ise kasutan põhiliselt kändude eemaldamiseks KNO3-e(salpeeter)
Ameerikamaal müüakse lausa eraldi toodet "Stump Remover" Mis sisuliselt ongi puhas KNO3.
Jõudu ja jaksu teistele põllumeestele.
Kui kellegil on vaja kaaliumnitraati võibolla ka koos mõne teise keemilise lisandiga. Siis võib sõnumitega ühendust võtta.
Ise kasutan põhiliselt kändude eemaldamiseks KNO3-e(salpeeter)
Ameerikamaal müüakse lausa eraldi toodet "Stump Remover" Mis sisuliselt ongi puhas KNO3.
Jõudu ja jaksu teistele põllumeestele.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Ma arvan et 1kg on vist miinimum kogus, alla selle läheb protsess liiga tüütuks vast ära.
Kui on muidugi lisaks maksmisele midagi muud pakkuda, mõni vanem lennuki kere, poolkatkised või terved servod, midagi lennundusalast. Mõned akud mida enam ei kasuta aga töötavad veel.
Mul nagu seda kraami jagub veel.
Kui on muidugi lisaks maksmisele midagi muud pakkuda, mõni vanem lennuki kere, poolkatkised või terved servod, midagi lennundusalast. Mõned akud mida enam ei kasuta aga töötavad veel.
Mul nagu seda kraami jagub veel.
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
- ulmeKulgur
- ulmeKulgur
Esialgne plaan on, et Kemiflorast sebin tsink-epoksiidvärvi, millel on kõrge tsingisisaldus, ja epoksiid toimiks sideainena (hoiaks tsingi ja väävli segu koos). Kuidas epoksiidi sisaldus kütuse põlemisele mõjub, ma hetkel ei suuda ennustada. Kas epoksiidi sisaldust annab timmida? Ilmselt annab, kuna isegi kui tegu on valmisseguga, on tsingil kalduvus põhja settida. Kui vedel pealt ära kallata, on tsingi osakaal suurem. Selletõttu on plaan paar väikest mootorit enne valmistada ja pulgaga raketi kombel ära testida, ning ainult heade tulemuste korral üritada suurt stabikatega raketti teha.