Tervist.
Mul tekkis ka huvi RC mailma vastu ja tahaks endale osta RC auto.
http://shop.pistik.com/product_info.php ... 7de8f8fb3e
Sellise.
Mis lisajunne mul veel vaja läheks, kui ma muretseksin sellise saatja?
http://www.hpi.ee/pood/product_info.php ... cts_id=201
Nagu mis aku jms.
Ette tänades.
Radicator II abi
-
Tule uuri RC autosid ka Hobipoest Pärnu mnt 186, täpsem info www.hobikeskus.ee
HPI komplekti kohta saad vast abi HPI müüjatelt. Samas kui tahad väga korralikku 1/8 monsterit (millega saab ka edukalt võistelda) siis võin vihjata siia: http://shop.pistik.com/product_info.php ... s_id=14489 (lattu tulevad ka põhilised varuosad, sest autosid on mitu tükki ringi sõitmas!)
Raadioaparatuuriks võib soovitada Spektrum 2.4GHz DX2 komplekti, kus ei pea kunagi muretsema sageduste pärast ja ka palju muid eeliseid (näiteks lühike antenn vastuvõtjal ja saatjal!). Täpsealt võid otse minult küsida - ka hinda.
Saatja ja vastuvõtja reeglina komplektina tulevad. Vaja veel siis servosid (kui pole autoga kaasas, saatjakomplektis tavaliselt 1-2 on). Kui ostad auto, mis pole täiskomplekt, siis on juurde vaja ka küünlasüüdet, starterit jne. Sinu puhul vaataksin täiskomplekti poole, sest kokkuvõttes tuleb see odavam (kui eraldi kõik vajalik juurde osta!). Ülalolevas Losi LST2 komplektis on pea-aegu KÕIK vajalik olemas.
Raadioaparatuuriks võib soovitada Spektrum 2.4GHz DX2 komplekti, kus ei pea kunagi muretsema sageduste pärast ja ka palju muid eeliseid (näiteks lühike antenn vastuvõtjal ja saatjal!). Täpsealt võid otse minult küsida - ka hinda.
Saatja ja vastuvõtja reeglina komplektina tulevad. Vaja veel siis servosid (kui pole autoga kaasas, saatjakomplektis tavaliselt 1-2 on). Kui ostad auto, mis pole täiskomplekt, siis on juurde vaja ka küünlasüüdet, starterit jne. Sinu puhul vaataksin täiskomplekti poole, sest kokkuvõttes tuleb see odavam (kui eraldi kõik vajalik juurde osta!). Ülalolevas Losi LST2 komplektis on pea-aegu KÕIK vajalik olemas.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Plaanid uuesti muutusid, raha laksata aint alla 8k(kokku 9k)
the plans r:
DUN DUN DUNNN
Savage x või savage 3.5
ready to run, ei pea akkama raadiot ostma jne. Kas hobikaupluses on müügil seda? Ma vast reedel lähen sinna.
Muide viimsi juures on 2 rada, bagirada ja krossirada, kus ATVga sõitmas käin. Kes viimsi juures elavad, pm mulle, tahaks RC sõitu näha.
the plans r:
DUN DUN DUNNN
Savage x või savage 3.5
ready to run, ei pea akkama raadiot ostma jne. Kas hobikaupluses on müügil seda? Ma vast reedel lähen sinna.
Muide viimsi juures on 2 rada, bagirada ja krossirada, kus ATVga sõitmas käin. Kes viimsi juures elavad, pm mulle, tahaks RC sõitu näha.
Kui HPI-d ostad, siis osta otse www.hpi.ee meeste käest. Aitavad sul asja käima saada jne. Hobikeskusest ostes kahjuks puudub tehniline tugi...
Ei ole neil poodi. Ausaltöeldes on autode kohta netis rohkem kui küllaga infot ja kommentaare ning reviewsid, niiet ma arvan et oma silmaga auto ülevaatamine ei anna sulle eriti midagi.