Tere sooviks osta siis sellist asja : http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... opter_Kit_
Ufo
O: 500pro
O: 500pro
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Re: O: 500pro
Kas tahad seda HK komplekti või lennuvalmis kopterit?ufo wrote:Tere sooviks osta siis sellist asja : http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... opter_Kit_
Ufo
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Re: O: 500pro
Kumb on kasulikum ? Ma ei teatrebla wrote:Kas tahad seda HK komplekti või lennuvalmis kopterit?ufo wrote:Tere sooviks osta siis sellist asja : http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... opter_Kit_
Ufo

Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Kasulikum on kindlasti lennukõlbulik kopter. Aga kui sellist pakutakse, siis on oluline loomulikult välja selgitada kõigepealt mis elektroonika kaasa tuleb ja milline hind on.
Võid ju osta eraldi ise ka elektroonika HK komplektile peale. Kõik on soovides, vajadustes, mõistlikuses ja rahakotis kinni.
Võid ju osta eraldi ise ka elektroonika HK komplektile peale. Kõik on soovides, vajadustes, mõistlikuses ja rahakotis kinni.
Olen ise suht võõras HK toodangu suhes. Äkki keegi aitab ja kommenteerib konkreetsemalt, mis vahe on siis lihtsalt HK komplektil ja lennuvalmis kopteril.
Tean, et Trex 500 on kindlapeale minek, aga olen ka väga hästi HK500 lendamas näinud
Tean, et Trex 500 on kindlapeale minek, aga olen ka väga hästi HK500 lendamas näinud

Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
HK komplekti ostes saad ainult mehaanika ja pro variantidel ka lennukõlblikud pealabad, T-rex komplektides minuteada ka mootor, servod ja muu vajalik kaasas.
HK komplektidel on vaja tihti ka mõned kuullaagrid välja vahetada, mõned pisikesed defektid kõrvaldada ning mõnikord ka uus kaldeautomaat (mõne parema tegija oma) hankida. Ühesõnaga kui käed õigest kohast välja kasvavad siis HK komplekt tuleb kõvasti odavam, muudel juhtudel aga mitte
HK komplektidel on vaja tihti ka mõned kuullaagrid välja vahetada, mõned pisikesed defektid kõrvaldada ning mõnikord ka uus kaldeautomaat (mõne parema tegija oma) hankida. Ühesõnaga kui käed õigest kohast välja kasvavad siis HK komplekt tuleb kõvasti odavam, muudel juhtudel aga mitte

TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
Tere!ufo wrote:Esilagu ostaksin ikka lennuvalmis Koperdaja (väga hea oleks kui saaks 500 klassi kopteri).
Pakkumisi ?
Ufo!
See variant mis on sinu lingi all on taitse jama! Flybariga kopter ma ei soovitaks uldse. Eiline paev! Flybarless lendab parem, vahem detaile peas, lihtsam seadistada jne. Parem variant oleks see: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ades_.html
Aga sest see on ka HK (HobbyKing) - siis on jalle jama, sest HK kvaliteet on vaga madal! Enne kui esimest korda paned seda ohku sa vahetad u.30-50% detailidest Align originaaldetailitega! Koige paham asi on see, et sa ei tea 100% mis on vaja vahetada.
Lisaks tuleb elektroonikat osta (soltub kvaliteedist ka):
- Mootor (60-120$)
- Regu (60 - 120$)
- Servod 3tk (70-160$)
- Sabaservo 1tk (40-120$)
- FBL susteem (60-250$)
- Raadio saaja (40-90$) - saatja, loodan, et sul on juba olemas (min.6 kanaleid)
- Akud vot neid voib osta HKst (50-70$/tk)
Uhesonaga vota Align. Kui raha Alignile ei ole siis votta naiteks Compass, Tarot, Gaui kuid mitte HK. Alignil on 1 suur pluss: detailid muuakse koikides hobbipoodides internetis. Suvel on vaja lendama - mitte istuda detailide ootades!

Minu eesti keele oskus ei ole nii hea, aga loodan, et seletasin koik hasti ja arusaadavalt.

MIKADO LOGO 550SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 600SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 700VTX (VBar Neo)
VBar Control
VBar Control