ufo Mini helikopter !!!!
ufo Mini helikopter !!!!
tere ,täna helistas üks kohalik ja pakkus kopterit ma vastan,et okey õhtul peale tööd tulen läbi käisin siis läbi ja pistis näppu mulle mini helikopteri 3d Exploreri esimene lend toas tehtud kuigi ei suutnud teha veel täpselt kohapeal hoida on siiski veel imelik tunne sees.Nüüd hakkan igapäev harjutma selle mini kopteriga toa lendu ,et kui suurema kopteri saab siis sellega võib juba õue minna lendama
Kopter ise oli veel pakendi sees ma tegin esmalendu
Ufo
3D explorer
Kopter ise oli veel pakendi sees ma tegin esmalendu
Ufo
3D explorer
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Siis oled tõesti tubli kui suudad seda 3 kanaliga lennuvahendit kohapeal hoida. Aga vaevalt et TEIP, VÄRVILINE TRAAT JA PLASTILIIN seda lendu väga mugavaks teevad. Ühte oled juba kasutanud aga ma olen elus ikka kõike näinud Ära siis selletaolise remondiga väga ära kohane sest trex (või veel miskit suuremat) tahtejõul ikka koos ei püsi. Edu harjutamises.
Harjuta enne 450se kopteri õhkutõstmist ikka korralikult simus, kui ei viitsi, pead prügikotte varuma
Pärast seda minikopterit oled sa üllatunud, kui kiirelt üks 450 kopter käest ära läheb. Üllatumiseks on aega aga ainult mõni sekund
Pärast seda minikopterit oled sa üllatunud, kui kiirelt üks 450 kopter käest ära läheb. Üllatumiseks on aega aga ainult mõni sekund
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Väikese ettekujutuse 450-kopteri äkilisusest võiks anda FBL-100 (HK-st leiab). Päris puldil annab muidugi expo-t seada et "vasikas" vähe taltsama oleks. Aga FBL on pisike ja kerge, annab nii mõnegi apsu andeks ja on "elusam" kui simu. 450-mõõdus masinad enam mitte...
Aga oled tõesti tubli kui suutsid pakendis (!) kopteriga esmalendu teha ja enam-vähem kohal hooverdada ...
Aga oled tõesti tubli kui suutsid pakendis (!) kopteriga esmalendu teha ja enam-vähem kohal hooverdada ...
Pole midagi paremat halvast ilmast !
Suurem kopter käitub kohe kindlasti teisiti kui 3-kanaliga koaksiaalrootoriga kopter.
- suur kopter on juhitav, 3-kanaliga säästukas sisuliselt ei ole seda;
- suur kopter on väga äkiline (kui pole pulti seadistanud), koaksiaalrootoriga kopter on jällegi sigauimane.
Aga...kogemusi annab kindlasti ja lõbu laialt. Varuosade raha jääb ka alles!
- suur kopter on juhitav, 3-kanaliga säästukas sisuliselt ei ole seda;
- suur kopter on väga äkiline (kui pole pulti seadistanud), koaksiaalrootoriga kopter on jällegi sigauimane.
Aga...kogemusi annab kindlasti ja lõbu laialt. Varuosade raha jääb ka alles!
4 kanaliga koaksiaalgi on juba midagi muud kui 3 kanaliga koaksiaal. 4 kanaliga kopter lendab juba näiteks külg ees ja on hulka põnevam juhtida. 3 kanaliga kopteriga saad ainult edasi või tagasi lennata, lisaks pööramisele. 450 kopterist on veel vara vist unistada, omal on veel väikese msrx-i ohjeldamisegagi tegu. Lendab see jube kiiresti ja käest läheb kiiruse tõttu veel kergemini Õnneks ei lähe see erinevalt 450 kopterist nii kergesti katki ja varuosad ei maks hingehinda. Omal on kukkumisi juba palju olnud ja oma rumaluse tõttu olen lõhkunud ainult ühe labahoidja. 450-ne kopter oleks juba ammu sodi minusuguse algaja käes.
450 võib olla ikka väga äkiline, kui ei pane tähele, mida teed. Õnneks vaid ühe korra olen saanud omaenda kopteri ees kummardada ca 1,5a tagasi. Tuul ning termika tegid trikke, millega ei osanud arvestada ning oligi vaja kiiresti liikuda. Lõpp oli hea, kopter terve ning minul ainult kiiremini tuksuv süda. 450-se jaoks pead olema võimeline reageerima kiiresti!
Aga soovin sulle edu tiivulistega. Võta rahulikult ning harjuta simuga.
R
Aga soovin sulle edu tiivulistega. Võta rahulikult ning harjuta simuga.
R
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Ma arvasin ka ,et 450 kopteri jupid on kallid seni kuni suurema soetasin. Praegu vaatan ,et 450 kopteri jupid ei maksa ju peaaegu midagi...Ufonaut22 wrote:Õnneks ei lähe see erinevalt 450 kopterist nii kergesti katki ja varuosad ei maks hingehinda.
Hirobo EVO 50//T-rex 600FBL //T-rex 450SE //Gaui EP550* // Honey bee king II*//Lama V4*
Ehita talle "abirattad" nagu siin: https://www.google.ee/search?q=hk+450+p ... B800%3B600
Siis ei saa kopterit liiga lihtsalt kummuli keerata ja labasid lõhkuda.
Sa, felch, mõtlesid selliseid abirattaid vä:
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=2120771
Sinu lingiga sain nagu liiga palju pilte.
http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=2120771
Sinu lingiga sain nagu liiga palju pilte.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
Kui selle 450 kopteri seina lased või alla kukutad, vaevalt siis enam mõne üksiku odava jubina vahetusega piirdudtuhkur wrote:Ma arvasin ka ,et 450 kopteri jupid on kallid seni kuni suurema soetasin. Praegu vaatan ,et 450 kopteri jupid ei maksa ju peaaegu midagi...Ufonaut22 wrote:Õnneks ei lähe see erinevalt 450 kopterist nii kergesti katki ja varuosad ei maks hingehinda.
Aga eks seal on juba hoopis teised massid ja võimsused ka nii, et peab ikka harjutama enne simus, kui lendama minnakse.
Siit avaneb küll hunnik kopteri piltefelch wrote:Ehita talle "abirattad" nagu siin: https://www.google.ee/search?q=hk+450+p ... B800%3B600
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team