turnigy 9x saatja originaalsofti mure.
-
turnigy 9x saatja originaalsofti mure.
Saatjat sai kunagi kogemata läbi kärsatatud, Felch tegi saatja korda, kuid mul on saatjaga mure, et ei armi kopterit, sai suurendatud rudder ja throtlle end pointe, ei muutnud midagi, kunagi kui pult oli korras, st enne kärsakat olid end pointid kõik 100% peal ja töötas ilusti. Kangid said kalibreeritud, ei midagi.
Kui testida kanaleid mootori ja reguga ükshaaval, siis need töötavad. Viimane kahtlus on turnigy saatja flashimis failis. Kas keegi, kellel on turrnigy 9x saatja, saab backuppida flash faili ja saata seda mulle. Sai ka er9x softi proovitud kui see käitub veidi imelikult, kui kopter on armitud ja throtlle kang alla asendisse vajutada, siis disarmib kopteri. Tahaks väga originaal softi korda saada, kuna sellega sain kopterri lõpuks lendama.
Kui testida kanaleid mootori ja reguga ükshaaval, siis need töötavad. Viimane kahtlus on turnigy saatja flashimis failis. Kas keegi, kellel on turrnigy 9x saatja, saab backuppida flash faili ja saata seda mulle. Sai ka er9x softi proovitud kui see käitub veidi imelikult, kui kopter on armitud ja throtlle kang alla asendisse vajutada, siis disarmib kopteri. Tahaks väga originaal softi korda saada, kuna sellega sain kopterri lõpuks lendama.
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.
-
kärsakas
vot umbes nii juhtuskiqwerty009 wrote:Valepidi polarsusega toide akult.
Olen leidnud huvi uue hobi vastu, olen hetkel väga amatöör, kuid huvi fotograafia ja helikopterite vastu on väga suur.
-
arm
Selle ma olen ära unustanud, kas vasakul või paremalqwerty009 wrote:Kuidas arm ja disrm tavaliselt välja näeb? Trottle alla paremale / throttle alla vasakule?
throttle on all igatahes, aga see ei muuda asja, ei vasakule ega paremale ei muutu midagi, aga kas keegi viitsib puldi flash failidest koopia teha, siis saan katsedada ja teada kas asi ikka on softis asi.
-
aku kärsakas
igakord kui ma puldi life aku laadima panen siis ma eemaldan klemmid pistikust, ja kuna märrgistused olid veits segased, nimelt saatjal on kolm pinni, pluss ja miinus ei läinu omavahel vahetusse vaid läksid nihkesse, saatja pistikul vasak äärmine miinus, keskmine pluss ja viimane on tühi, miinuse ühenasin valesti ehk keskmisele klemmile, ja pluss klemmile, mis peab tühi olema, ja käis kärsakas, ise sain vahetatud saatjal pinge stabikad ja Felch vahetas prose kivi ja komponendi, mille nime ma ei tea.ufo wrote:Ütle jah siis ma tean mis mind selle saatjaga võib ees oodata
Kuigi see paneb veidi imestama ka ,et kuidas ja mis moodi see võimalik on ?.
UFO
Mul on sama pult, võin koopia teha. Kas proged ise?
Seda veel, et arm= gaas nulli ja rudder paremale. Disarm vastupidi. Kopteri aju ootab veidi ja reageerib alles siis. Niikaua pead kange õiges asendis hoidma.
Kontrolli puldi monitori järgi, kas gaas läheb ikka päris nulli!
Seda veel, et arm= gaas nulli ja rudder paremale. Disarm vastupidi. Kopteri aju ootab veidi ja reageerib alles siis. Niikaua pead kange õiges asendis hoidma.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
-
ole hea tee koopia, progen isefelch wrote:Mul on sama pult, võin koopia teha. Kas proged ise?
kui end points panna 120% peale siis läheb põhja, aga midagi ei muutu, sama asi ka proovitud trimmides ja displey alt jälgides kas läheb põhja.
Igaks juhuks originaalsoft:http://9xforums.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=89