Sellisena saabus minu lennuk ja lennuki täis HK kaupa
http://majandus.delfi.ee/news/uudised/v ... d=65421280
Ufo
Saabus minu lennuk
Saabus minu lennuk
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Ma ei saa tulla ma liiga väike ja peen,et jõuluvana teha ja pealegi nii noor kaFPVmarko wrote:Tahan!
Ufo tule mulle jõuluvana tegema
Delfi oskab ikka uudist teha. Aga jah väga sooja tunde teeb südamesse kui selline suur ports odavat hiina elektroonikat maandub kodumaale. Päeva nael
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Pole viga... kleebime aga valehabeme ette, küll siis poest "hea-parema" ka kätte saaad, mida meile külakostiks tuua. Ja ühe priskemat sorti snegurotshka võiksid kah ühes võtta - priskema seepärast, et jõuaks Sind taara tassimisel aidata.ufo wrote: Ma ei saa tulla ma liiga väike ja peen,et jõuluvana teha ja pealegi nii noor ka
cuprum wrote:Pole viga... kleebime aga valehabeme ette, küll siis poest "hea-parema" ka kätte saaad, mida meile külakostiks tuua. Ja ühe priskemat sorti snegurotshka võiksid kah ühes võtta - priskema seepärast, et jõuaks Sind taara tassimisel aidata.ufo wrote: Ma ei saa tulla ma liiga väike ja peen,et jõuluvana teha ja pealegi nii noor ka
Milleks veel poodi minema peab kui terve lennukitäis kaupa ootab juba .
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Pühade eel laik`ime rohkem Vase poolt nimetatud kaupa.
No olgu, jõuluvanaks sa ei sobi, aga päkapikuks ikka ning pole ka kuulnud, et soliidses eas päkapikk taarapakendisse pakitud kaupa avalikult kanda ei võiks!
No olgu, jõuluvanaks sa ei sobi, aga päkapikuks ikka ning pole ka kuulnud, et soliidses eas päkapikk taarapakendisse pakitud kaupa avalikult kanda ei võiks!
Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!