nimelt vaevan pead sellise "tross kinnitusega"
et kuidas ta täpsemalt kinni jääb? Manualis on näidatut nii ja hea küll kas ma pean selle "toru" ka näpadega kokku suruma? või jootma? jootekolbiga ma sinna oma väriseva käega ei roniks.
Ma küll joodaks,siis on asi kindel.Jootmise ajaks lase trossi ots lahti ja eemalda plastdetailid,mis võivad kannatada saada,lisaks on võimalik lahtine ots jootmise jaoks sobivamasse asendisse liigutada.
Kui joota õnnestub, siis kindlasti jooda! Loomulikult plast-detailidest võta see lahti... olen näinud ka, et see rippuv trossiots painutatakse ära nagu sulgi pildi ja siis veel termokahanev rüüs kah peale.
Terastrossi jootmiseks peaks ka sobiv räbusti olema, muidu kinni ei jää.
Selline uitmõte, et äkki aitaks ka CA seal toru sees, aga tulemuse eest ma ei vastuta.
Ennem kui jootma hakkad... Vaata, ega sellel trossil pole peal plastmassist kesta ( selline 6hukene läbipaistev kest ). Kunagi oli ka yhel lennukil selline trossiga lahendus. Siis kinnitasin tilga liimiga ning pressisin vaskhylsi kokku. Pidas suurepäraselt.
No kui nii teha, siis see ripendava jääv traadi osa murra omakorda tagasi (nii nagu pildilgi näha!) ja kogu krempilel termokahanev rüüs peale (oomipoes näiteks 20-50kr meeter umbes). Siis on terastraat veel omakorda 180 kraadi murtus ja veel vähendab lahtimineku riski!