M: Skyartec Cessna 182
M: Skyartec Cessna 182
Tegemist ajutise allahindlusega - vaja uue tehnika soetamiseks kiiresti raha, kasutage võimalust! St, quad on rabas, vaja kiiresti uut, kuniks peale lund saab eelmise ka ülesse otsida!
Lennukiga on õhus käidud vaid mõned korrad. Isend väga heas korras. Lennukil on vaid ninaosa kleeps pisut lahti kuna üks maandumine oli pisut ootamatu Kaasas peotäis varuosi.
Täpsemalt lennukist: 2,4 GHz, harjavaba süsteemiga ning 7 kanaliga suur stabiilne lennuk. Kaasa kõik mis originaalis ning lisaks peotäis tagavara osi.
Specification:
Wingspan: 980mm (38.6 inch)
Overall Length: 780mm (30.7 inch)
Flying Weight: 560g (19.8 oz)
Drive System: 1530KV Brushless Outrunner High Torque Motor
ESC: Brushless 25A Speed Controller
Servo: 4X 9g high speed micro servos
Battery: 11.1V 1100mah Li-Polymer
Control system: SKY706 2.4GHz 7 channel Transmitter and SKY706 2.4GHz 7CH Receiver
Radio Control Range: 3000 feet (1000m)
UUS HIND: 150€
Lennukiga on õhus käidud vaid mõned korrad. Isend väga heas korras. Lennukil on vaid ninaosa kleeps pisut lahti kuna üks maandumine oli pisut ootamatu Kaasas peotäis varuosi.
Täpsemalt lennukist: 2,4 GHz, harjavaba süsteemiga ning 7 kanaliga suur stabiilne lennuk. Kaasa kõik mis originaalis ning lisaks peotäis tagavara osi.
Specification:
Wingspan: 980mm (38.6 inch)
Overall Length: 780mm (30.7 inch)
Flying Weight: 560g (19.8 oz)
Drive System: 1530KV Brushless Outrunner High Torque Motor
ESC: Brushless 25A Speed Controller
Servo: 4X 9g high speed micro servos
Battery: 11.1V 1100mah Li-Polymer
Control system: SKY706 2.4GHz 7 channel Transmitter and SKY706 2.4GHz 7CH Receiver
Radio Control Range: 3000 feet (1000m)
UUS HIND: 150€
Last edited by Blizzard on Sat Jun 29, 2013 18:47, edited 8 times in total.
nuudel wrote:No mis ma oskan kosta, kingitusest asi kaugel. Aga ega keegi ei sunni ju, ma avaldasin omaarvamust ja tuginen sellel mis maailmaturul toimub
Maailmaturg on tiba teine asi ning tundub et sa ei tea kõiki detaile! Kui sa ei taha osta, siis ära osta!
Mõlemad lennumasinad on väga heas korras ning juba need varuosad mis kaasas on maksavad väga korraliku summa! Sa võid ju hiinast mingi x hinnaga tellida ja oodata viimase aja kauba liikumise kiirust arvestades mingi 40 päeva. Need on aga siin, kohe ja testiud!
Originaal Belti aku (3S, 1800mAh) kestab madalal hõljutamisel maksimaalselt 8,5 minutit ja siis on ta juba üsna ohtlikult tühi, 3,1 volti purgi pealt. 15 minuti lennuaja saavutamiseks peaks seal olema 3000 mAh aku kuid kõige suurem mis mul sinna akupesasse toppida on õnnestunud oli 2200 mAh aku.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Aeg võib tõesti tiba lühem olla, kuna mina olen sellega ainult hõljutamist harjutanud. Vahepealse maapuutega olen saanud küll ca 15 min põristada. Kuna pole olnud üldse aega sellega korralikult lendama õppida siis tuleb usaldada teisi. Olgu mis on aga lennates ja eriti õppides möödub aeg nagunii liiga kiiresti!trebla wrote:Originaal Belti aku (3S, 1800mAh) kestab madalal hõljutamisel maksimaalselt 8,5 minutit ja siis on ta juba üsna ohtlikult tühi, 3,1 volti purgi pealt. 15 minuti lennuaja saavutamiseks peaks seal olema 3000 mAh aku kuid kõige suurem mis mul sinna akupesasse toppida on õnnestunud oli 2200 mAh aku.
Talvel on jää või kinnitrambitud lume peal treenigjalusega tunduvalt mugavam lendamist õppida, jalus ei jää kuhugi kinni. Samas on ka külm õhk tihedam ning kannab maapinna lähedal paremini kui suvel
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
trebla wrote:Talvel on jää või kinnitrambitud lume peal treenigjalusega tunduvalt mugavam lendamist õppida, jalus ei jää kuhugi kinni. Samas on ka külm õhk tihedam ning kannab maapinna lähedal paremini kui suvel
Just nii, pealegi on lumi pehme hädamaandumise korral Nii et masinad on veel olemas ja ootavad uut omanikku!
Re: Soov osta
Loomulikult, numbrile vastasin juba privas!kidu666 wrote:Kas antud kopteri ostu osas oleks võimalik tel. teel täpsustada.