Kättemaksukontori RC lennuk
Kättemaksukontori RC lennuk
Kättemaksukontori S8E4 osas (Lahutus Eesti moodi 2.) on ka RC lennuk sisse toodud. Kas keegi siit foorumist piloteeris?
Link: (start ~16 min)
http://www.tv3play.ee/play/283084/?autostart=true
Ühes osas oli ka kasutaja Kronja oma kopteri. Oskab keegi öelda, mis hooaeg/osa see oli?
Link: (start ~16 min)
http://www.tv3play.ee/play/283084/?autostart=true
Ühes osas oli ka kasutaja Kronja oma kopteri. Oskab keegi öelda, mis hooaeg/osa see oli?
Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.
Kronja kopter:
http://www.tv3play.ee/play/266675/
Algab sealt, kus see teine punkt time-linel on. Enne punkti on ca 10 sek ja ülejäänud peale punkti (ehk peale reklaami).
http://www.tv3play.ee/play/266675/
Algab sealt, kus see teine punkt time-linel on. Enne punkti on ca 10 sek ja ülejäänud peale punkti (ehk peale reklaami).
Täpne 3D skanneerimine, võta ühendust.
Muidu tore, aga selline teema võib RC-mudelistide ja multikopterite suhtes paras karuteene olla... Arvutimängud on juba vägivallas süüdi, RC-mudelitel ka oht sellise süüdistustelaine alla sattuda, kui kuskil mingi jama juhtuma peaks.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Lahe, ise leian, mida rohkem kajastust massimeedias saavutab RC teema, seda rohkem huvilisi tuleb peale. Sest paljusid see teema tegelikult huvitab, aga on lihtsalt ära unustatud, et selline valdkond nagu olemas on, kuna igapäeva elus sa Eestis ei puutu pea üldse kokku taolise teemaga.
Loodetavasti inimene nii lolliks veel ei ole muutunud, et telekat, arvutimänge ja reaalelu 1:1 seostab
Jõudu!
Loodetavasti inimene nii lolliks veel ei ole muutunud, et telekat, arvutimänge ja reaalelu 1:1 seostab
Jõudu!
DX6i>Vapor>Radian>Mustang>Apprentice>Blade Mqx
Seda näeme jah. Aga arvutis mängimine on teinud laste maailmapildis suure muutuse. No ehk suured pole veel nii hullusti rikutud ja neil jagub raasukegi tervet mõistust mitte samastada arvutit 1:1 reaal eluga. Aga seda saab küll öelda ,et see mudellennundus on paljusid inspireerinud erinevate ideede elluviimisel. Ma ei ütle, et just kõige mustemate tegude tarvis. Seoseid võib leida igaüks kust tahab. Vaat selle serjaali tootmisel tuli keegi siukse idee peale. Ma ei vaata televiisorit üldse. Aga seda linki vaadates tulin eelnevalt mõttele ,et K-komanda kasutab seal pättide kinnivõtmiseks miskit lennukit või drooni.Aga sootuks vastupidi oli. Soh jah, eks iga inimene vaata ja mõtle oma rikutuse astmest. Ma arvan ,et tulevikus saame kuulda ja näha mudelite huvitavamast kasutumasisest toredates projektides.
hei,
sarja loojatega oli mul omal ajal päris ... no ma ei saa öelda, et "tuline vaidlus", aga tõsine arutelu sel teemal oli küll. ja ma olin kaitsmas seda seisukohta, mille lauri välja tõi - kas on see ikka hea mõte "esineda" just sellises "halvas" rollis? ja ega see otsus aidata päris kergekäeliselt ei tulnud.
põhjused, miks ma nõustusin.. ma natuke rääkisin ühe ja teise tuttavaga enne ja peale selle "kopteriseeria" ilmumist ja ehk tänu sellele, et sari ei ole eriti tõsine, ei ole keegi kunagi esitanud mulle küsimust, kas see kopter ka reaalselt sellist "pommiraskust" suudaks ära vedada. keegi ei ole öelnud, et "raisk, see on küll karm pill sul".. lühidalt - senistele kogemustele toetudes ma ei tunne, et seal sarjas osalemine oleks mudelismile mingitki kahju toonud.
need on muidugi minu kogemused ja kellegil teisel võis teistmoodi minna, aga üldiselt on inimesed lõbusad ja pigem naeravad, kui kardavad.. ega päris hulluks ei maksa ka minna ja ma arvan meie ühiskond on selles osas tunduvalt avatum, kui mõnes muus "rohkem arenenud" riigis, kus kopter kaameraga kohe maha tulistatakse vms
jk
p.s. osalemise eest ei saanud ei mina ega lennuki piloot mitte kopikatki
sarja loojatega oli mul omal ajal päris ... no ma ei saa öelda, et "tuline vaidlus", aga tõsine arutelu sel teemal oli küll. ja ma olin kaitsmas seda seisukohta, mille lauri välja tõi - kas on see ikka hea mõte "esineda" just sellises "halvas" rollis? ja ega see otsus aidata päris kergekäeliselt ei tulnud.
põhjused, miks ma nõustusin.. ma natuke rääkisin ühe ja teise tuttavaga enne ja peale selle "kopteriseeria" ilmumist ja ehk tänu sellele, et sari ei ole eriti tõsine, ei ole keegi kunagi esitanud mulle küsimust, kas see kopter ka reaalselt sellist "pommiraskust" suudaks ära vedada. keegi ei ole öelnud, et "raisk, see on küll karm pill sul".. lühidalt - senistele kogemustele toetudes ma ei tunne, et seal sarjas osalemine oleks mudelismile mingitki kahju toonud.
need on muidugi minu kogemused ja kellegil teisel võis teistmoodi minna, aga üldiselt on inimesed lõbusad ja pigem naeravad, kui kardavad.. ega päris hulluks ei maksa ka minna ja ma arvan meie ühiskond on selles osas tunduvalt avatum, kui mõnes muus "rohkem arenenud" riigis, kus kopter kaameraga kohe maha tulistatakse vms
jk
p.s. osalemise eest ei saanud ei mina ega lennuki piloot mitte kopikatki
www.skycam.ee
www.skycam.ee