Tere, mul oleks nimelt vaja uut akut, vana on selline:
8.4v 600mAh Ni-Mh http://www.hobbyhangar.co.nz/images/kyo71193.jpg
Minu küsimus oleks, et mis akuga saaksin ma seda asendada? Ma otsisin ja googeldasin küll aga ei leidnud vastust ja ei taha ehku peale minna ka.
Tänud ette!
Kyosho M24 aku asendaja
Re: Kyosho M24 aku asendaja
Põhjusmõtteliselt võid minna suvalise aku peale üle.
Kui tahad ainult uut akut, siis peaksid jälgima, et õiged oleksid
1. Aku keemia tüüp. Tegelikult küll kas nikkel või liitium. Sinule vaja niklit
2. Purkide arv (aku pinge). Purkide arv peab jääma samaks.
3. Aku mass ja mahutavus
4. Et tegu oleks ikkagi mudeli ja mootori akuga
Aku mass on umbkaudne suurus. Võid pisut muuta Sõltuvuses lennuki raskuskeskmega. Kui akut õnnestub lennukis nihutada, nii, et raskuskese paika jääb, siis ei ole probleeme ( jälgima peab ka üldist massi, et "lind" liig paksuks ei muutuks)
Mahutavusega on niimoodu, et võib olla samuti pisut vähem või rohkem - mõjutab lennuaega, mitte miskit muud.
Mudeliaku - aku peab võimaldama suht suuri voolusid. Turul pakutakse ka "pikaealisi" akusid, millede sisetakistus on kunstlikult suureks aetud, ning mis tänu sellele märksa vähem isetühjenevad - need ei suuda piisavat voolu anda, ei sobi. Õnneks, kui kuskilt mudelipoest ikka jõuakut küsid, siis selle ka saad.
Kuna Sul on tõenäoliselt Kyosho kõik ühes, siis muidu keelel olev soovitus "koli LiPo peale üle" on kasutu. Nõuab liiga palju ümbertegemist.
Kui tahad ainult uut akut, siis peaksid jälgima, et õiged oleksid
1. Aku keemia tüüp. Tegelikult küll kas nikkel või liitium. Sinule vaja niklit
2. Purkide arv (aku pinge). Purkide arv peab jääma samaks.
3. Aku mass ja mahutavus
4. Et tegu oleks ikkagi mudeli ja mootori akuga
Aku mass on umbkaudne suurus. Võid pisut muuta Sõltuvuses lennuki raskuskeskmega. Kui akut õnnestub lennukis nihutada, nii, et raskuskese paika jääb, siis ei ole probleeme ( jälgima peab ka üldist massi, et "lind" liig paksuks ei muutuks)
Mahutavusega on niimoodu, et võib olla samuti pisut vähem või rohkem - mõjutab lennuaega, mitte miskit muud.
Mudeliaku - aku peab võimaldama suht suuri voolusid. Turul pakutakse ka "pikaealisi" akusid, millede sisetakistus on kunstlikult suureks aetud, ning mis tänu sellele märksa vähem isetühjenevad - need ei suuda piisavat voolu anda, ei sobi. Õnneks, kui kuskilt mudelipoest ikka jõuakut küsid, siis selle ka saad.
Kuna Sul on tõenäoliselt Kyosho kõik ühes, siis muidu keelel olev soovitus "koli LiPo peale üle" on kasutu. Nõuab liiga palju ümbertegemist.
Suured tänud hästi lahtiseletatud vastuse eest! Nii et, ma pean siis otsima 7-elemendiga 8.4v nikkel akut? Ma mingi lehekülje eile leidsin, kus osad rääkisid et läksid 8.4v pealt 9.6v peale. Kas selle jaoks on vaja siis ümber modd'ida?
Ma otsisin nagu igaltpoolt akut, mis mulle sobiks, aga siiani pole ühtegi sobivat ikka veel leidnud
Ei ole neid 8.4-seid nikleid saada kusagilt...
Ma otsisin nagu igaltpoolt akut, mis mulle sobiks, aga siiani pole ühtegi sobivat ikka veel leidnud

Tondil, pood nimega Renovaar:
poetad oma vana aku nagu surnud hiirekese leti peale ja nad teevad sulle uue sama kujuga ja sama juhtmega. ma ei tea mis elemendid sul seal akus täpselt on, aga tõenäoliselt saad valida erinevate tootjate elementide hulgast omale (taskule) sobilikuma
poetad oma vana aku nagu surnud hiirekese leti peale ja nad teevad sulle uue sama kujuga ja sama juhtmega. ma ei tea mis elemendid sul seal akus täpselt on, aga tõenäoliselt saad valida erinevate tootjate elementide hulgast omale (taskule) sobilikuma
kogun vanu vene lennukimootoreid