Droonid ja puldiga helikopterid
Droonid ja puldiga helikopterid
Kopterid.ee pood pakub kvaliteetseid Syma helikoptereid, mis on tuntud oma vastupidavuse ja stabiilsuse poolest. Tänu mõistlikule hinnale ja varuosade saadavusele sobivad paljud mudelid väga hästi ka algajatele esimeseks helikopteriks.
Loodame, et toome Eesti mudelkopterite maastikule nii mõnegi uue huvilise.
Kõiksugu küsimused ja tagasiside teretulnud!
Loodame, et toome Eesti mudelkopterite maastikule nii mõnegi uue huvilise.
Kõiksugu küsimused ja tagasiside teretulnud!
Last edited by indre on Sun May 17, 2015 0:12, edited 1 time in total.
Varuosade poolest on Syma väga head tööd teinud ja kõikide mudelite varuosad on meie kaudu saada. Üritame enamikke ka Eestis kohapeal hoida.
Kui vaatad Syma kodulehel mistahes toodet, siis eraldi on välja toodud kõik saadaolevad varuosad koos piltide ja tootekoodidega. Sama on ka kopteri manualis olemas.
http://www.symatoys.com/product.html
Kui vaatad Syma kodulehel mistahes toodet, siis eraldi on välja toodud kõik saadaolevad varuosad koos piltide ja tootekoodidega. Sama on ka kopteri manualis olemas.
http://www.symatoys.com/product.html
Varuosad pole mitte ainuke probleem,vaja on tegelasi kellele neid varuosi müüa,ja selle pealt ka pisutki teenida,et kasvõi lihtsalt äri püsti hoida ,on siin võimsamadki pakkujad taas omale maale tagasi kolinud, seoses baltikumi olematu turuga - "Pilotage" kogemus on endal siiani teravalt meeles.
Vaja on lihtsalt klienti kellele üleüldse midagi müüa!!!
Tuletagem ka meeldiva sõnaga endist Pistuku e-poodi meelde.
Vaja on lihtsalt klienti kellele üleüldse midagi müüa!!!
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Tegelikult on viimane aeg NIKKO-le ja teistele kanna peale astuda.Ervin2 wrote:Vaja on lihtsalt klienti kellele üleüldse midagi müüa!!!
Supermarketid ja teised suuremad mänguasjade poed on täis suhteliselt kalleid mänguasju - järelikult leidub siiski ostjaid!
Kui nüüd tõsiselt tööd teha - õnnestuks kindlasti jalg ukse vahele saada ja saada mingi diil suurema supermarketiga.
Lihtsalt jalaga suure müügiketi ostujuhi kabineti ukse avamisest ei tule midagi välja.
Vaja on tõsist tööd. Ja ilmselt ka pankade abi.
Vaja on teha oma stendid, varuosad otse kopteri kõrvale riiulisse, et ostja näeb, et see 50..60€ ei jää kodus pisiavarii pärast vedelema.
Vaja on leida või luua kõigis keti linnades usaldusväärne "support".
Ka reklaamiga peab tegelema -investeerima.
Üksi sellist läbimurret ilmselgelt ei tee. Vaja on Teami.
Usun, et ca aastaga võiks midagi saavutada kui tõsiselt tööd teha.
Miks keegi enam ei osta?
Duh....
Ostjad on eelkõige noorem põlvkond, kes valdab väga osavalt otsingumootorite ja interneti laialdast kasutamist. Kauba tellimine ebay-st ei ole enam kellegi jaoks küsimus.
Ühe toote tellimine kuskilt kaugelt tuleb odavam, kui kohapealt ostes. Jubinad jõuavad kohale isegi paari päevaga, kui tead, kust tellida.
See pole ainult mudeli äriga nii - erinevad valdkonnad on muutunud kõigile lihtsasti ja odavalt kättesaadavaks. Ma ei usu sellisesse ärisse. Parem tehke siia HobbyKing-i vaheladu kust Venemaale, Soome ja teistesse lähiriikidesse odavat manti jagada. See plaan on kindlam, kuigi mitte 100%. Üldiselt on ka need 2 euroopa ladu üsna tühjad ja enamus kaupa tuleb ikka kauge kaarega - samas ODAVALT.
Duh....
Ostjad on eelkõige noorem põlvkond, kes valdab väga osavalt otsingumootorite ja interneti laialdast kasutamist. Kauba tellimine ebay-st ei ole enam kellegi jaoks küsimus.
Ühe toote tellimine kuskilt kaugelt tuleb odavam, kui kohapealt ostes. Jubinad jõuavad kohale isegi paari päevaga, kui tead, kust tellida.
See pole ainult mudeli äriga nii - erinevad valdkonnad on muutunud kõigile lihtsasti ja odavalt kättesaadavaks. Ma ei usu sellisesse ärisse. Parem tehke siia HobbyKing-i vaheladu kust Venemaale, Soome ja teistesse lähiriikidesse odavat manti jagada. See plaan on kindlam, kuigi mitte 100%. Üldiselt on ka need 2 euroopa ladu üsna tühjad ja enamus kaupa tuleb ikka kauge kaarega - samas ODAVALT.
Psychology is my med´s
Nõustun, et iga müügi aluseks on klientide leidmine. Oleme tegelikult üle 5 aasta müünud ka teisi hobikaupu - airsoft relvi. Võin samuti kinnitada, et midagi lihtsat ja suurt tuluallikat hobikaupade müügis ei ole. Ka airsofti maailmas on näiteks Eesti vanim tegija hiljuti uksed sulgenud, kuna väiksel Eesti turul samaaegselt uute klientide leidmine ja olemasolevate soovide täitmine on väga keeruline ja kulukas.
Kui jutt läks poodide ja stendide peale, siis ma pole väga täheldanud, et ükski poekett tahaks/viitsiks varuosade pakkumisega tegeleda. Palju lihtsam on ju uus ja "parem" mänguasi maha müüa. Samas, kus viga näed laita, seal tule ja aita - võib-olla annab ka selles osas midagi ette võtta.
Kui jutt läks poodide ja stendide peale, siis ma pole väga täheldanud, et ükski poekett tahaks/viitsiks varuosade pakkumisega tegeleda. Palju lihtsam on ju uus ja "parem" mänguasi maha müüa. Samas, kus viga näed laita, seal tule ja aita - võib-olla annab ka selles osas midagi ette võtta.
Ütle, et sa seda tõsiselt ei mõelnud!priitom wrote:Parem tehke siia HobbyKing-i vaheladu kust Venemaale, Soome ja teistesse lähiriikidesse odavat manti jagada. See plaan on kindlam, kuigi mitte 100%. Üldiselt on ka need 2 euroopa ladu üsna tühjad ja enamus kaupa tuleb ikka kauge kaarega - samas ODAVALT.
Kindlasti on nii, nagu väidad. Aga see, kes on omale midagi soetanud, on eelduste kohaselt võimeline seda aparaati ka parandama. Ainus võimalus on välismaa saidilt osade leidmine. Tehakse ühistellimusi, et asi odavam tuleks jne.Kui jutt läks poodide ja stendide peale, siis ma pole väga täheldanud, et ükski poekett tahaks/viitsiks varuosade pakkumisega tegeleda. Palju lihtsam on ju uus ja "parem" mänguasi maha müüa.
Järgmine samm on selline, et kui midagi uuemat ja keerukamat tahaks, siis on neid juba tutavatelt saitidelt varasemate kogemuste põhjal väga lihtne leida.

Raptor X50/Airwolf/Mi-24 Hint/Agusta 109/AH-1 Cobra/T-28 Trojan
don`t fly faste then yours angel can fly!
don`t fly faste then yours angel can fly!
Jah, mõtlesin küll.
Müük liigub suunas, kus kasu teenib see, kes müüb odavalt ja palju, mitte kallilt ja vähe. Inimene ei taha enam mudeli peale palju raha kulutada, isegi, kui tal nutsu laialt segada on. Muidugi säilib alati väike protsent klientuuri, kes peab end ässaks, kui soetab võimalikult kalli ja "haibitud" masina/tehnika. Logo orjasid on ja saab alati olema - see ongi hea müügi alus.
HK vaheladu põhja-euroopas on muidugi kaheldav, aga kui miskit teha, siis just seda. Eesti mudelipoed hingitsevad endiselt põhimõttel, et kuniks jagub nö rikkaid tohmaneid (ja ma ei halvusta sellega rikkamaid), kes ei viitsi endale ise kaugelt tellida (või ei oska), toimub müük. Alati on muidugi hea, kui kaup on kohapeal olemas, aga milline on juurdehindlus..............
Enamustelt kodumaistelt mudeli veebipoodidelt võid leida lõputu nimekirja tooteid tähistusega: tellimisel, tellimisel, tellimisel.... mida kuradit?? See toimib kliendi suhtes solvanguna. Seal on poole kõrgem hind, on 14p ooteaega. Selline müük ei toimi ja see on kustuv nähtus. Kui müüa, siis laia tootevalikuga, odavamalt, kaasates kümneid ja kümneid brände, mitte haipides kolme.
Seda on mul muidugi hea lihtne öelda, sest sellise äri käimalöömiseks on vaja suuremat algkapitali ja klientuuri.., a nii on.
Ühendage Eesti 3-5 mudelipoodi üheks, laske hindasid alla ja asi toimib. 1 suur mudelipood terve vabariigi peale + e-pood, post24, itella jm abiks.
Tänasel päeval teenib see, kes müüb odavalt ja palju, ning kes suhtleb oma klientidega, on neile interneti kaudu lähedal.
Laguneb iga masin: odav või kallis.
Müük liigub suunas, kus kasu teenib see, kes müüb odavalt ja palju, mitte kallilt ja vähe. Inimene ei taha enam mudeli peale palju raha kulutada, isegi, kui tal nutsu laialt segada on. Muidugi säilib alati väike protsent klientuuri, kes peab end ässaks, kui soetab võimalikult kalli ja "haibitud" masina/tehnika. Logo orjasid on ja saab alati olema - see ongi hea müügi alus.
HK vaheladu põhja-euroopas on muidugi kaheldav, aga kui miskit teha, siis just seda. Eesti mudelipoed hingitsevad endiselt põhimõttel, et kuniks jagub nö rikkaid tohmaneid (ja ma ei halvusta sellega rikkamaid), kes ei viitsi endale ise kaugelt tellida (või ei oska), toimub müük. Alati on muidugi hea, kui kaup on kohapeal olemas, aga milline on juurdehindlus..............
Enamustelt kodumaistelt mudeli veebipoodidelt võid leida lõputu nimekirja tooteid tähistusega: tellimisel, tellimisel, tellimisel.... mida kuradit?? See toimib kliendi suhtes solvanguna. Seal on poole kõrgem hind, on 14p ooteaega. Selline müük ei toimi ja see on kustuv nähtus. Kui müüa, siis laia tootevalikuga, odavamalt, kaasates kümneid ja kümneid brände, mitte haipides kolme.
Seda on mul muidugi hea lihtne öelda, sest sellise äri käimalöömiseks on vaja suuremat algkapitali ja klientuuri.., a nii on.
Ühendage Eesti 3-5 mudelipoodi üheks, laske hindasid alla ja asi toimib. 1 suur mudelipood terve vabariigi peale + e-pood, post24, itella jm abiks.
Tänasel päeval teenib see, kes müüb odavalt ja palju, ning kes suhtleb oma klientidega, on neile interneti kaudu lähedal.
Laguneb iga masin: odav või kallis.
Psychology is my med´s
See osa postitusest jätab sust endast natuke negatiivse mulje. Sisuliselt halvustad sa ka neid kõige meisterlikumaid mudeliste, kellele ma ise alt üles vaatan. Näiteks netist balsat tellides on sul tootekirjelduses tavaliselt lihtsalt "balsa". Kohalikus poes saad valida sobiva kaalu ja tugevusega balsat, lisaks näed kas tegemist on a-, b- või c-tüüpi süüga (kui see sulle üldse midagi ütleb). Ise kasutan igasugusest hinnaklassist juppe ja mõnikord ei ole kallimale alternatiivi. Mudelism on väga lai ala ja tihti on esmapilgul mõistusevastasele asjale väga hea põhjendus olemas.priitom wrote: Müük liigub suunas, kus kasu teenib see, kes müüb odavalt ja palju, mitte kallilt ja vähe. Inimene ei taha enam mudeli peale palju raha kulutada, isegi, kui tal nutsu laialt segada on. Muidugi säilib alati väike protsent klientuuri, kes peab end ässaks, kui soetab võimalikult kalli ja "haibitud" masina/tehnika. Logo orjasid on ja saab alati olema - see ongi hea müügi alus.
Teema hakkab väga isiklikuks kiskuma
Ervin2 viitas asjaolule, et vaja on kliente kellele müüa.
Kuna siin foorumis olijad on siiski suht suletud ringkond ja enamasti ikka "mängusjadest" kaugemale arenenud... ja teemaalgataja pakutavate kopterite hinnaklassi alumine ots (Syma S107G--34.90€) on sama mida küsitakse supermarketites ja mänguasjapoodides ilma mingisuguste tagavaraosadeta ja "tugiteenuseta" siis arvasin, et oleks aeg neid selliseid RC vidinaid müüa seal kus ostujõuline klient seni on oma võsukestele paraku suht mõttetuid analoogseid vidinaid ostnud ja leppinud sellega, et "kui vastu seina siis prügikasti".
Ehk siis teema kippus kalduma küll ärile...
aga algas siiski 35.-€ "mänguasjast" mida on raske siinsetele "tegijatele" müüa.
Ärgem võrrelgem foorumlasi-freake kes on aastaid teemas sees inimestega keda oleks võimalik läbi kvaliteetsete ja odavate "mänguasjade" teemasse juurde tuua.

Ervin2 viitas asjaolule, et vaja on kliente kellele müüa.
Kuna siin foorumis olijad on siiski suht suletud ringkond ja enamasti ikka "mängusjadest" kaugemale arenenud... ja teemaalgataja pakutavate kopterite hinnaklassi alumine ots (Syma S107G--34.90€) on sama mida küsitakse supermarketites ja mänguasjapoodides ilma mingisuguste tagavaraosadeta ja "tugiteenuseta" siis arvasin, et oleks aeg neid selliseid RC vidinaid müüa seal kus ostujõuline klient seni on oma võsukestele paraku suht mõttetuid analoogseid vidinaid ostnud ja leppinud sellega, et "kui vastu seina siis prügikasti".
Ehk siis teema kippus kalduma küll ärile...
aga algas siiski 35.-€ "mänguasjast" mida on raske siinsetele "tegijatele" müüa.
Ärgem võrrelgem foorumlasi-freake kes on aastaid teemas sees inimestega keda oleks võimalik läbi kvaliteetsete ja odavate "mänguasjade" teemasse juurde tuua.

ODAV ja HEA ei ole enam ulme. Küsimus on ikkagi rahakoti paksuses ja fakt on see, et väike Eesti ei ole väike Luksemburg, kus klient valimata soovitud kaupa ostab - hetkel elab meil siin valdavalt mitte kõige ostujõulisem klient ja paljud on mööda euroopat laiali.
See uus ja kogenematu Syma kopteri vastu seina lennutaja otsib ilmselt järgmist astet, aga ta jõuab peagi välismaa lehtedele, kust saab parema kopteri kordi odavamalt, kui kodumaisest poest. Kui ma oma vanaemale räägiks, kuidas ja kust osta, saaks ka tema selle teadusega hakkama...
Kuidas ostaksin mina balsat?? Nii.. Tallinn on kaugel - sõit jääb ära, ei tule kõne allagi. E-poodi praktiliselt ei eksisteeri, pildimaterjal on nõrk, hind tundub kõrge. Oletame, et üks väike meetrine jupp maksab 25€.
Ma otsin üles balsa valiku välismaa saitidelt (olen enne otsinud, tean juba hinnavahet), kui süüvid ja paksused mulle nii elulise tähtsusega ei tundu, siis tellin kokku igas mõõdus (või näiteks kolmes erinevas mõõdus) juppe ja maksan selle variatsiooni eest kokku 25€ kohaletoimetamisega kasvõi ukse taha!!! Küll ma siis silma järgi ise vaatan või internetist foorumist nõu küsin, et mida ja kus kasutada. Ka YouTube on tihti abiks - see, nagu uue aja teatmik.
Kuidas mulle meeldiks balsat osta?
Kui eksisteeriks kohalik pood, kellel on ilusa ja korrektse pildimaterjaliga e-andmebaas, kus tundub hind mõistlik ja kust tuleb kaup 24h jooksul. Loomulikult valin ma sel juhul kodumaise poe. Minu silmis poest info järelepärimine tundub tähtsusetu, sest mõnest tuntumast foorumist on mul oma küsimustele vastus käes ühe ööpäevaga.
Ma arvan, et mudelist, kes poes kohapeal käib, on valdavalt vanem inimene. Käiksin ka mina, kui poes olev valik võtaks silme eest kirjuks, nagu Bauhofis, kust ma alati mingi tränaga välja tulen- ostan kasvõi igaks juhuks!
Mida mina üritan öelda on see, et tulevik on kiire postiteenuse ja e-võimaluste päralt. Olgu tegu foorumiga, YouTube'iga vm.
Tikkale vastuseks: ma pole ühegi sõnaga mudeliste solvanud. Inimene, kes oma masina suures plaanis ise valmis ehitab on minu silmis mudelist, seega vaatan ka mina neile alt üles. Minu kriitika käis totaka kodumaise mudelipoodide süsteemi kohta, mis ei toimi ja mida saaks palju efektiivsemaks muuta, nii, et uusi hobisse astujaid tuleks ukse tagant luuaga ära pühkida, kasumit mitmekordselt tõstes. Ma olen täiesti kindel, et hetkel läheb vähemalt 60% kasumist välismaale.
Ma olen siiani targaks saanud ilma poes kohapeal käimata (0x, kui täpsem olla) ja kui miski asi mind huvitab, siis ma otsin selle info ise välja. Sinu jutust jääb mulje, justkui mudelipood oleks kirik, milleta ei saa.
See uus ja kogenematu Syma kopteri vastu seina lennutaja otsib ilmselt järgmist astet, aga ta jõuab peagi välismaa lehtedele, kust saab parema kopteri kordi odavamalt, kui kodumaisest poest. Kui ma oma vanaemale räägiks, kuidas ja kust osta, saaks ka tema selle teadusega hakkama...
Kuidas ostaksin mina balsat?? Nii.. Tallinn on kaugel - sõit jääb ära, ei tule kõne allagi. E-poodi praktiliselt ei eksisteeri, pildimaterjal on nõrk, hind tundub kõrge. Oletame, et üks väike meetrine jupp maksab 25€.
Ma otsin üles balsa valiku välismaa saitidelt (olen enne otsinud, tean juba hinnavahet), kui süüvid ja paksused mulle nii elulise tähtsusega ei tundu, siis tellin kokku igas mõõdus (või näiteks kolmes erinevas mõõdus) juppe ja maksan selle variatsiooni eest kokku 25€ kohaletoimetamisega kasvõi ukse taha!!! Küll ma siis silma järgi ise vaatan või internetist foorumist nõu küsin, et mida ja kus kasutada. Ka YouTube on tihti abiks - see, nagu uue aja teatmik.
Kuidas mulle meeldiks balsat osta?
Kui eksisteeriks kohalik pood, kellel on ilusa ja korrektse pildimaterjaliga e-andmebaas, kus tundub hind mõistlik ja kust tuleb kaup 24h jooksul. Loomulikult valin ma sel juhul kodumaise poe. Minu silmis poest info järelepärimine tundub tähtsusetu, sest mõnest tuntumast foorumist on mul oma küsimustele vastus käes ühe ööpäevaga.

Ma arvan, et mudelist, kes poes kohapeal käib, on valdavalt vanem inimene. Käiksin ka mina, kui poes olev valik võtaks silme eest kirjuks, nagu Bauhofis, kust ma alati mingi tränaga välja tulen- ostan kasvõi igaks juhuks!
Mida mina üritan öelda on see, et tulevik on kiire postiteenuse ja e-võimaluste päralt. Olgu tegu foorumiga, YouTube'iga vm.
Tikkale vastuseks: ma pole ühegi sõnaga mudeliste solvanud. Inimene, kes oma masina suures plaanis ise valmis ehitab on minu silmis mudelist, seega vaatan ka mina neile alt üles. Minu kriitika käis totaka kodumaise mudelipoodide süsteemi kohta, mis ei toimi ja mida saaks palju efektiivsemaks muuta, nii, et uusi hobisse astujaid tuleks ukse tagant luuaga ära pühkida, kasumit mitmekordselt tõstes. Ma olen täiesti kindel, et hetkel läheb vähemalt 60% kasumist välismaale.
Ma olen siiani targaks saanud ilma poes kohapeal käimata (0x, kui täpsem olla) ja kui miski asi mind huvitab, siis ma otsin selle info ise välja. Sinu jutust jääb mulje, justkui mudelipood oleks kirik, milleta ei saa.
Psychology is my med´s
Ma ei taha ka siinkohal isiklik olla. Ütlen oma kogemustest. Mitme aasta jooksul on kogunenud meile klubisse laste ja lastevanemate poolt soetatud 2-3 kanaliga kopteri taolisi mänguasju, mille lendama panemiseks on tahe raugenud. Nende aastate jooksul olen aru saanud kuidas siis on selle ostuni jõutud. 1. Asi on ilusa paki sees ja olemasolevate samalaadsete "autode" ja "paatide" rivist on puudus just see "lennuk või helikopter"(lapsesuu). 2.Aga keegi pole ju hinnasildi juurde kirjutanud-Ennem kui ostad, küsi Pistik.com-(viimane lause meie ühiste särkide seljal asetsevast soovitusest. 3. See kes on näinud SARNASEID LENNUVAHENDEID demo üritustel lendamas ei adu, et tegu on sootuks teistsuguste lennuvahenditega. 4.Kui lapsed ei tea sellest midagi, siis on lapsevanemad jõuluvanaga kokkuleppel sokutanud selle lapse kingikotti. Sellist mänguasja pole veel kunagi lapsele kingitud, on uus ja huvitav.
Ja ühel lapsel oli soov lennata nii suur, et peale esimest ostis ta veel kaks samalaadset. No siis ta püüdis neid õhku saada ja oma esimesi samme lennunduses teha. Komistas täiega. Tuli meie klubisse ja lendas Bladega. Ohh seda rõõmu. Lendamine hakkas talle meeldima. Loomulikult harjutas ka simus.
Hoian ühte kopterit siiani oma "muuseumis". Tahaks näha ka lennupäevadel mõnda proffi kes selle lendama saab.(Ei ole kitsi poiss ja annan eksponaati näppida ka ilma valgete kinnasteta).
Soovitus on rääkida kogu tõtt mänguasjadest ja lendavatest isenditest. Videod on küll tore reklaam aga annab vale ettekujutuse paljudele. Ja kuulates lugu kuidas laps oli selle 40 euri kätte saanud tema jaoks tõsist tööd tehes, hakkas mul kord ka kahju poisist ja vahetasin "eksponaadi" lendava kopteri vastu. Ma ei ütle siinjuures, et miskit neist ei lenda. Ise saan hakkama. Aga mida teeb laps kes hoiab seda mänguasja esimest korda käes?
Tehke müügimehed nii, et kui laps tuleb andke proovida. Ja kui hakkama saab müüge poole hinnaga ära. Nii saate neist lahti. Rahal ja oma teenitud töötasul on mitmekordne vahe. Meie siin õpetame omi lapsevanemaid ka mida teha kui ostusoov on käes. Saavad ise proovida ja vahet teha. Jagage igasse klubisse neid ja peale seda kui on proovitud otsustavad mida teha. Öelge kui ma PADA panin. Meil lastel on igatahes säilinud soov lennata. Ja "muuseum" täieneb iga aastaga. Seda pealiskaudsust ja kirjut elu olen ma näinud mitte ainult siin Eestis vaid ka mujal. Ja veelkord lisan, et alati leidub kaubale ostja ja minu arvamus ei ole hinnasildi juures. Annan asjast huvitatudele proovida ja ostsustada ise.
Ja ühel lapsel oli soov lennata nii suur, et peale esimest ostis ta veel kaks samalaadset. No siis ta püüdis neid õhku saada ja oma esimesi samme lennunduses teha. Komistas täiega. Tuli meie klubisse ja lendas Bladega. Ohh seda rõõmu. Lendamine hakkas talle meeldima. Loomulikult harjutas ka simus.
Hoian ühte kopterit siiani oma "muuseumis". Tahaks näha ka lennupäevadel mõnda proffi kes selle lendama saab.(Ei ole kitsi poiss ja annan eksponaati näppida ka ilma valgete kinnasteta).
Soovitus on rääkida kogu tõtt mänguasjadest ja lendavatest isenditest. Videod on küll tore reklaam aga annab vale ettekujutuse paljudele. Ja kuulates lugu kuidas laps oli selle 40 euri kätte saanud tema jaoks tõsist tööd tehes, hakkas mul kord ka kahju poisist ja vahetasin "eksponaadi" lendava kopteri vastu. Ma ei ütle siinjuures, et miskit neist ei lenda. Ise saan hakkama. Aga mida teeb laps kes hoiab seda mänguasja esimest korda käes?
Tehke müügimehed nii, et kui laps tuleb andke proovida. Ja kui hakkama saab müüge poole hinnaga ära. Nii saate neist lahti. Rahal ja oma teenitud töötasul on mitmekordne vahe. Meie siin õpetame omi lapsevanemaid ka mida teha kui ostusoov on käes. Saavad ise proovida ja vahet teha. Jagage igasse klubisse neid ja peale seda kui on proovitud otsustavad mida teha. Öelge kui ma PADA panin. Meil lastel on igatahes säilinud soov lennata. Ja "muuseum" täieneb iga aastaga. Seda pealiskaudsust ja kirjut elu olen ma näinud mitte ainult siin Eestis vaid ka mujal. Ja veelkord lisan, et alati leidub kaubale ostja ja minu arvamus ei ole hinnasildi juures. Annan asjast huvitatudele proovida ja ostsustada ise.
Eks neil 3 kanaliga mänguasjadel ole ka vahe. Enne mcx-i sai mõned ostetud ja ega nende lennutamine lihtne polnud. Alles hiljuti üks tuttav ostis mingi odava 3 kanaliga koaksiaali ja see täitsa hoidis saba ja liikus kenasti nii edasi kui tagasi. Minu 3 kanaliga kopter harrastas rohkem kohapeal pöörlemist ja edasi liikumiseks pidi kangidega palju tööd tegema. Aga õige valik alustuseks on ikkagi, kui väikestest koaksiaalidest valida siis näiteks nine eagles või blade valikust midagi.
Andsin õe lastele kätte Syma S107G. 7-aastane sai esimese lennuga kätte kuidas ilusti õhus hõljuda ja järgmise akutäiega lendas juba toas vaikselt ringi. Nüüd mõni aeg hiljem andsin suure S33 kätte ning isegi vähese tuulega sai ta esimesel korral sellega mööda hoovi ringi lendamisega hakkama.
Kuigi 5-aastane tüdruk kopterist nii vaimustusest polnud, sai ka tema S107G rahulikult õhus püsitud ja veidi ringi lennatud.
Olen ka ise näinud ja katsetanud paljut noname Hiina toodangut, mis väga suure vaevaga õhus püsib. Syma toodangut nendega võrrelda tähendab lihtsalt seda, et kommenteerija ei ole ühtegi Syma kopterit oma silmaga näinud.
Kuigi 5-aastane tüdruk kopterist nii vaimustusest polnud, sai ka tema S107G rahulikult õhus püsitud ja veidi ringi lennatud.
Olen ka ise näinud ja katsetanud paljut noname Hiina toodangut, mis väga suure vaevaga õhus püsib. Syma toodangut nendega võrrelda tähendab lihtsalt seda, et kommenteerija ei ole ühtegi Syma kopterit oma silmaga näinud.
Last edited by indre on Mon Apr 15, 2013 10:42, edited 1 time in total.
Täiendasime taas mudelivalikut. Nüüd laos olemas:
Militaarse välimusega Syma S036G, mis sobib nii toas kui ka õues lendamiseks.

Militaarse välimusega Syma S036G, mis sobib nii toas kui ka õues lendamiseks.

Tootevalikusse lisandus tandem-rootoritega Syma S026G!

Vaata lähemalt: http://kopterid.ee/tooted/syma-s026g-pu ... elikopter/

Vaata lähemalt: http://kopterid.ee/tooted/syma-s026g-pu ... elikopter/
Müügile saabus esimene Syma uue generatsiooni kopter Syma F3!
Põhiomadused:
Vaata lähemalt: http://kopterid.ee/tooted/syma-f3-puldi ... elikopter/[/b]
Põhiomadused:
- Üks pearootor senise kahe asemel
- Realistlik vertikaalne sabarootor
- Tänu uuele lennudünaamikale on tegemist väga kiire ja erksa lennumasinaga
- 4-kanalit, seega lendab ka külgedele/diagonaalis
- Komplektis kohe kaasas ka varuaku ning laadija, mis suudab laadida kahte akut korraga

Vaata lähemalt: http://kopterid.ee/tooted/syma-f3-puldi ... elikopter/[/b]
Tundub, et see uus generatsioon on esimene millel kasutatakse servosid ja kopteri stiilis juhtimist. Teised on rohkem lennuki moodi juhitavad
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit