Oluline teave (aero) pildistajatele - filmijatele ;)
Moderator: Kristjan
Teisaldame siis selle seaduse mudelistide keelde kahh
Kas ma saan siis õigesti aru, et kui ma ei kavatse oma aerovideot/fotot avalikustada siis võin filmida ja pildistada kõike ja kõiki.
AGA
Kui ma tahan oma foto või video facebooki või vimeosse panna siis üldjuhul ju aerovideote peal ei ole näod, inimesed ega ka autod tuvastatavad seega ei tohiks ka sel juhul probleemi olla ?
Kas ma saan siis õigesti aru, et kui ma ei kavatse oma aerovideot/fotot avalikustada siis võin filmida ja pildistada kõike ja kõiki.
AGA
Kui ma tahan oma foto või video facebooki või vimeosse panna siis üldjuhul ju aerovideote peal ei ole näod, inimesed ega ka autod tuvastatavad seega ei tohiks ka sel juhul probleemi olla ?
Ma loen antud seadusest välja, et see oleks probleem sellisel juhul kui ma filmiksin tema eramaad 24/7. Sel juhul kujutaks see temale turvariski.cuprum wrote:Samas ujub kuskilt välja mõni majaomanik, kelle kapsamaa on Su videole jäänud - seal pole vaja isikuid/tuvastamisi, piisab lihtsalt eramaa faktist.TU.144 wrote: aerovideote peal ei ole näod, inimesed ega ka autod tuvastatavad seega ei tohiks ka sel juhul probleemi olla ?
Aga käesolev seadus küll ei keela otseselt eraomandi pildistamist kui sellist

Räägib see seadus hetkel ainult isikute pildile/filmile jäämisest. Või on eraomandi pildistamine ka keelatud kuskil mujal seaduses ?
- Nullpointer
Kusjuures umbes niipidi ta ongi. Nimelt kui naaber tahab teha oma krundil miskit sellist, mida Sinuga jagada ei taha - ehitab plangu, ning nii kõrge, et normaalne inimene - jalad maas - sealt üle vaatama ei ulatu.kyylik wrote:nii et naabri maja võin pildistada 24\h kui minu jalad on maapeal..aga kui lennukil siis ei tohi?:D