Viljandi Aerotow 16-20 Mai.
Viljandi Aerotow 16-20 Mai.
Viljandis kogunevad tuttavad mudelistid soomest.
Plaanerid ja muud lendavad mudelid kohal.
http://www.scalegliders.org/ajankohtais ... 07plan.php
Plaanerid ja muud lendavad mudelid kohal.
http://www.scalegliders.org/ajankohtais ... 07plan.php
Kas sinna on oodatud ka eesti mudellendurid koos mudelitega? Kui muidu lennutata plaanereid, siis äkki on mingi päev ka näiteks mootorlennukid oodatud? Mai lõpus ilmad ilusad, oleks hea võimalus jälle Viljandisse jõuda
Lauri Laidna - www.pistik.com
lennutama!
Jah! muud lendurid ovad teretulnud lennutama koos meiega!
Ja plaaneripilootid saavad proovida sleppimist, konks valmiks
Ja plaaneripilootid saavad proovida sleppimist, konks valmiks
Niisiis, kolmapäevast on soomlased Viljandis. Ilmaprognoos lubab küll vihma aga tuul peaks lennutamiskõlblik olema. Mina stardin reedel Viljandi poole ja kui kedagi ei sega, siis teen omale F3A treeninglaagri 3 päevase. Varsti ju meistrikad vmt tulemas ja peab harjutama;)
Eelmine aasta kui käisin, siis nad lubasid lahkelt seal lennata ka teistel, kuigi ei tohi ära unustada, et muusika eest on maksnud nemad
Kes veel tulevad? Saaks äkki koos plaane teha
Eelmine aasta kui käisin, siis nad lubasid lahkelt seal lennata ka teistel, kuigi ei tohi ära unustada, et muusika eest on maksnud nemad
Kes veel tulevad? Saaks äkki koos plaane teha
Muidu tuleks hea meelega, aga mul täna võistlused ja kauget sõitu ei vinni teha. Aga Cuprumiga lähme vist 18:30 kollasele. Vaatab, mis vihm rajale tegi ja loobib veidi kergekaalulisi.
PS! Mina suutsin Submarini Calmato sinna tee peale ära maandada 3-4 korda probleemideta, seega äkki võtan Cladiatori kaasa ja äkki tuleb Kuno ka sinna hoopis?
PS! Mina suutsin Submarini Calmato sinna tee peale ära maandada 3-4 korda probleemideta, seega äkki võtan Cladiatori kaasa ja äkki tuleb Kuno ka sinna hoopis?
Eile, üleeile oli ilm küll viimase peal. Täna peaks ka tulema sama hea, võib olla tuult tuleb natuke.
Üritus on koopiapurilennu keskne aga kõik on teretulnud. Kindlasti tekib vahepeal pause kus ei slepita.
Seekordse ürituse maiuspala on 5,5+m 16kg "Puhazc". Niigi suurtest 4m lennukitest veelkord klass kõrgemal.
Üritus on koopiapurilennu keskne aga kõik on teretulnud. Kindlasti tekib vahepeal pause kus ei slepita.
Seekordse ürituse maiuspala on 5,5+m 16kg "Puhazc". Niigi suurtest 4m lennukitest veelkord klass kõrgemal.
See 5,5+m 16kg "Puhazc" oli tõesti maiuspala. Peale selle veel üks Wilga. Nii ilusaid lennukeid pole tõesti ammu näinud. Lisaks kõik teised ilusad plaanerid. Supper. Peale selle ei tehtud kellelegi takistusi lendamisel. Kui ainult kokkulepitud reegleid täita. Lihtsalt lenda ning enne maandumist tuli hõigata: "maandun" ( või midagi sarnast kas soome või inglise keeles). Kohati tekkis maandumisel lausa järjekord. Plaanerid ees, siis elektrilennukid ( ehk mina ) ning peale seda mootorlennukid. Kõik sujus rahulikult ning väga sõbralikus õhkkonnas. Ning ilm oli suurepärane ( minu pisikesele lennukile oli tuul vähekene liiast ). Cupprum tegi ühe ilusa pildi, kus minu elektrikas oli samal pildil selle suure purilennukiga. Mõõtude vahe oli juba kaugelt silmaga nähtav.
Tarmo
Tarmo
Seekord ilm ikka soosis täiega. Nägu põlenud ja huul villis. Termikat iga päev. Sealhulgas ärevaks tegevalt võimsaid tõuse.
Kahjuks ei saanud "Puhazc" ühtegi korralikku tõusu. Oleks olnud üsna huvitav teada saada kui kõrgele sellega minna kannatab.
Viljandi lennuväli on päris omapärane koht purilennuks. Lennuväli asub üsna laia oru servas. Laupäevane edelatuul tekitas pealelõunat mäeveeru laine kõrgemale taevasse. Ja termikat saab ka õhtupoole.
Kahjuks ei saanud "Puhazc" ühtegi korralikku tõusu. Oleks olnud üsna huvitav teada saada kui kõrgele sellega minna kannatab.
Viljandi lennuväli on päris omapärane koht purilennuks. Lennuväli asub üsna laia oru servas. Laupäevane edelatuul tekitas pealelõunat mäeveeru laine kõrgemale taevasse. Ja termikat saab ka õhtupoole.
Ürituse organiseerinud huvigrupi "Scale Gliders" kodulehel www.scalegliders.org on ilmunud päris palju pilte toimunust. Loodetavasti tulevad ka mõne osaleja meenutused nagu eelmisel aastal.