Kui kellelgi on huvi, siis minu käest saab hulgim. Täna pandi Hiinast saadetis teele. Hind 37 eur/tk ja kõik varuosad ka kohapeal olemas.
Kui huvi pane mulle palun PS.
Nagu aru saan müüd Hubsan X4. Hubsan X4 vana versioon on H107 ja uus H107L. Võrreldes algse versiooniga on uuel LEDid küljes ja igasugu muid väikesi uuendusi tehtud.
Ega seal erilist vahet ei ole. Lendavad täpselt ühtemoodi. LEDid ei ole eriti abiks kah, nii toas, kui õues. Pisi asju on vahetatud, jah, aga nende eest lisa raha maksta- täiesti mõttetu. Ainuke suur + on uued propid. Aga neid saab esimesele ka panna, ja ongi- V.1st saab V1.5
Tõesti täitsa tore lennumasin. Peaks telekale kaitsekatte välja mõtlema, saaks muretult kogu korteris lennata Kohustuslik treeningvahend "päris" rc-kopteriga lendamis planeerivale! Crashe kestab ka täitsa edukalt, küljesolev proppide komplekt juba otstest päris ära näritud - kui taipad, et kopter crashides katki ei lähe, hakkad ju igasugu nalja tegema sellega...
Pole kunagi kopterit lennutanud, aga esimesed lennud tänase tuulega tehtud ja uskumatu kui kiirelt käppa saanud:) 7 saltot ka väga edukalt käes. Peab akusid varuma.
Ma ei tea, mis see väike quad endast kujutab, aga igatahes saame ka selle lennumasina juba homme J-J´s kätte Huvitav kas ma oma 2S pisikesed 3,7V lipod koksiaalidelt võin kaasa haarata? Igaksjuhuks võtan...
Matsa, võta palun propellereid ja akusid ka kaasa kui mahti on - vaatame, mis on selle peamised kuluosad ja ostab kohapealt siis.
Sai siis täna ka üks väike ``Porilane`` Järva-Jaanist soetatud. Alguses ehmatasin ära, kuna üks mootor ei tahtnud väga järgi tulla, aga peale natukest aega tuuritamist hakkas kõik ilusti tööle.
Kas iga isend on unikaalne koos oma puldiga või õnnestub üks Hubsan sellele puldile veel külge pookida? No kui teine osta lihtsalt samale puldile lisaks... On see võimalik?
Mulle on jäänud mulje, et pult ja quad bindivad ennast iga kord toite sisselülitamisel. Ehk siis arvan, et pult ja quad absoluutselt ei hooli teineteisest - kasuta millist pulti tahad. Ehk keegi kahe quadi omanik proovib järele?
Hetkel on kõik Hubsanid oma omanikud leidnud ja uus partii ei ole veel kohale jõudnud. Uus partii jõuab Eestisse Juuli lõpus ning siis saabuvad kõik vajalikud varuosad ja ka akud. Tulemas on ka propellerite kaitseks mõeldud raam. Lisaks tavapärasele Hubsan H-107´le tulevad nii ledidega kui ka kaameraga versioon. FPV Hubsan on saadaval alates septembrist, kuid hinda hetkel veel öelda ei osaka, sest tehas ei ole seda veel avaldanud.
Hetkel on tagavaraosadest saadaval ainult mootoirid
NB! Tulemas on ka Hubsan X 4 T särgid.
Kui kellelgi on ühe või teise toote või varuosa vastu kindel huvi, siis andke mulle aga aegsasti teada, et saaksin kauba saabudes selle ka kiiresti Teieni toimetada.