Surfasin youtubes ning tutvusin erinevate võimalustega, kuidas helikopteril juppe vahetada ning jäi silma päris huvitav meetod:
http://www.youtube.com/watch?v=RANLQ54vsI8
Kuidas main shafti parandada
Väga lihtne soovitus: ära usu kõike mida sa näed
Teoreetiliselt on võimalik mainshaft sellisel viisil sirgeks saada, kuid kas tasub seda vaeva ära. Muidugi, kui sellist asja proovida, siis kopteri peal seda kindlasti ei tasu teha - sellise kopsimise tagajärjel lõhud palju rohkem, kui see tegevus on väärt.
Teoreetiliselt on võimalik mainshaft sellisel viisil sirgeks saada, kuid kas tasub seda vaeva ära. Muidugi, kui sellist asja proovida, siis kopteri peal seda kindlasti ei tasu teha - sellise kopsimise tagajärjel lõhud palju rohkem, kui see tegevus on väärt.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Paaril korral olen nii sirgestanud peale emakese Maaga kokkupuudet 4-kopteri mootorite võlle. Sai asja küll aga polnud ka miskit kaotada sest kasutatavate mootorite (HK-st ostetud, kust siis veel...) laagrid olid nagunii eriline saast ja vist plastiliinist voolitud. Erinevust nende loomulikult lühikeses elueas ei täheldanud.
PS. Ma võtsin nimetet mootorid ikka masina küljest ära ja tagusin võlle selleks mõeldud tasasel alusel. Otse kopteril...no ei, ei iialgi !
PS. Ma võtsin nimetet mootorid ikka masina küljest ära ja tagusin võlle selleks mõeldud tasasel alusel. Otse kopteril...no ei, ei iialgi !
Pole midagi paremat halvast ilmast !