Müük Video saatja ja vastuvõtja (1.2 GHz 800mW) koos kaameraga SONY
Hind 60euro
Müük Video saatja ja vastuvõtja 1.2 GHz koos kaameraga
Müük Video saatja ja vastuvõtja 1.2 GHz koos kaameraga
Last edited by remiron on Mon Sep 09, 2013 12:00, edited 1 time in total.
Re: Video saatja ja vastuvõtja 1.2 GHz koos kaameraga
remiron wrote:Video saatja ja vastuvõtja (1.2 GHz 800mW) koos kaameraga SONY
Ostad, müüd, vahetad, või annad lihtsalt ära, kui viimane neist siis ma võtaks:)
YAK 55
Futaba T14SG
FlyCamOne HD 720p
Futaba T14SG
FlyCamOne HD 720p
Re: Video saatja ja vastuvõtja 1.2 GHz koos kaameraga
Müükremiron wrote:Video saatja ja vastuvõtja (1.2 GHz 800mW) koos kaameraga SONY
Hind 60euro
Re: Müük Video saatja ja vastuvõtja 1.2 GHz koos kaameraga
800mW *vastuvõtja* võtaks küll äraremiron wrote:Müük Video saatja ja vastuvõtja (1.2 GHz 800mW) koos kaameraga SONY
Norin, närin tähti? Loomulikult....
Saatja ja vastuvõtja korral oleks kaval ära näidata tootja/sagedused (1.2 võib tähendada erinevaid kanaleid, juhuks, kui keski tahab olemasolevasse süsteemi sobitada). SONY toodab päris mitut erinevat videokaamerat - jällegi abiks kas mingi link või kaamera mark või siis kasvõi kohe aus ülestunnistus, et "kahjuks marki ei tea... a peal sellised kirjad".
PS. Selleks ajahetkeks, kui mina lugema juhtusin, võis pealkirjast tehingu liigi ilusti välja lugeda.
cuprum wrote:800mW *vastuvõtja* võtaks küll äraremiron wrote:Müük Video saatja ja vastuvõtja (1.2 GHz 800mW) koos kaameraga SONY
Norin, närin tähti? Loomulikult....
Saatja ja vastuvõtja korral oleks kaval ära näidata tootja/sagedused (1.2 võib tähendada erinevaid kanaleid, juhuks, kui keski tahab olemasolevasse süsteemi sobitada). SONY toodab päris mitut erinevat videokaamerat - jällegi abiks kas mingi link või kaamera mark või siis kasvõi kohe aus ülestunnistus, et "kahjuks marki ei tea... a peal sellised kirjad".
PS. Selleks ajahetkeks, kui mina lugema juhtusin, võis pealkirjast tehingu liigi ilusti välja lugeda.
Ei taha küll teemat solkida aga kui nüüd tiba tähti norida siis Ost-Müük-Vahetus grupi esimene pealkiri on Loe enne kui postitad: reeglid! selge sõnaliselt ära toodud enne kui midagi müüd, ostad või vahetad.
Kus juures saab aru jah mis tehinguga tegu, aga mis mõte on siis reeglistikul?
YAK 55
Futaba T14SG
FlyCamOne HD 720p
Futaba T14SG
FlyCamOne HD 720p
See juba remonditud variant ..
cuprum wrote: PS. Selleks ajahetkeks, kui mina lugema juhtusin, võis pealkirjast tehingu liigi ilusti välja lugeda.