Maitse asi tõepoolestOehh wrote:Mulle isiklikult meeldib suviti olla kartulikotis![]()
Mida avaram ja lotakam T-särk, seda mõnusam.
Kuigi mulle oleks T-särgi puhul paras S või M
Võtaksin siiski L

Tase. See võtab juba naerule. Võro murrakus tundub iga jutt naljakam - sarnane fenomen soome ja hiina keelega.prosper wrote: INNEMP KU KÜSÜT`:
Tuu mis lindas ei olõ` lelu
Tuu ei olõ`latsõmäng
Mis sä sekät minno, kas sa ei näeõ`et mä lindä vai
Kui tuu ärä`lindäs ei näeõ`sa egä ma`ka` inämp
Midä pruuvi? Juut sai pruuvmise iist kümmö aastat
Osta`umale tuu simulaator sis pruuvi`nii pallo ku tahat.
KU OSTMA NAKKAT`SIS KÜSÜ`
NONDÕ KÄEST KES TIIDVÄ
kaeõ`PISTIK.COM
No loodan, et sain Kellamäe murrakuga hakkama :)Päris Võrukad võiksid grammatiliselt parandada.
No ega neid nii vägisi jagada polegie mõtet. Ega me mingid usukuulutajad pole.kyylik wrote:aga tagasisidekohapealt,on õnnestund jagada visiitkaarte kh kellelegi? ml kahjuks jagamisi 0,aga kuna lennutamis koha lähdal nüüd kergliiklus tee,siis ehk leidub ka huvi
Personaalselt, "silmsidega" ja juurde käiva jutlusega on minul õnnestunud jagada miski 4-5 tükki. Samas, pean tunnistama, et näiteks Lennusadamas toimunud üritusel ma neid aktiivselt ei jaganud, samas lauanurgal olnud pakki tuli kahe päeva jooksul ikka üsna mitu korda turgutada...kyylik wrote:aga tagasisidekohapealt,on õnnestund jagada visiitkaarte kh kellelegi? ml kahjuks jagamisi 0,aga kuna lennutamis koha lähdal nüüd kergliiklus tee,siis ehk leidub ka huvi
Riho wrote:Kunagi sai mingi ports neid särke tehtud siin... Saada oma E-Mail proovin midagi leida (pean silmas faile, logosi)Riibak wrote:kas keegi saaks särgi faili anda teeks ka t särgi endale?