Kesktükk võllile D=8 mm
Kesktükk võllile D=8 mm
Kindlasti keegi teab, kust osta klapppropi kesktükki võllile D=8 mm.
Tänades
Tänades
sestmart63 wrote:Miks mitte?
1. kui midagi vaja, siis seal ei ole
2. isegi kui leiad, siis on hind mõtetult kallis (sama rahaga saad netist tunduvalt parema ja uudsema toote)
Tõde on kahjuks selline, et kui midagi vaja, siis ei jää midagi üle kui tellida netist. Liime ja puuliiste võib sealt saada küll.
Noh, mul on selline tunne jäänud sellest poest.
Viimati ostsin tõesti kullost,umbes nädal tagasi, maksis miski 90.-eek.
Võid tellida ka pistikust Lauri käest kui kullo ei sobi, ja staufenbiel ja höllein ja lindiger ja mis iganes veel.
Võid tellida ka pistikust Lauri käest kui kullo ei sobi, ja staufenbiel ja höllein ja lindiger ja mis iganes veel.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Eks proovi madalamate hindadega mudelipoodi, kus alati kõik laos, töös hoida.tola555 wrote:sestmart63 wrote:Miks mitte?
2. isegi kui leiad, siis on hind mõtetult kallis (sama rahaga saad netist tunduvalt parema ja uudsema toote)
Tõde on kahjuks selline, et kui midagi vaja, siis ei jää midagi üle kui tellida netist. Liime ja puuliiste võib sealt saada küll.

Ei, mul pole kõrgete hindade vastu midagi AGA oleks siis ka kaupa, mis seda maksab.mart63 wrote:Eks proovi madalamate hindadega mudelipoodi, kus alati kõik laos, töös hoida.tola555 wrote:sestmart63 wrote:Miks mitte?
Eestis on mudelism kindlasti peaaegu rahvusspordiala ja mudellendurite koolkond on üks maailma juhtivaid.........
Sestap peaks meil olema vähemalt Stockmanni suurune mudelismipood avatud 24 h ja kaubavlikus kõik,alates nööpnõelast kuni reaktiivmootorini ja neid peaks olema mitu.....
Meil kahjuks on aga ainult Kullo,Pistik ja Hobipood,ning enamus kaupa tuleb ette tellida ja kõik on kehva ja kallis ja pole maailmatasemel jne.
Miks vingume?
Sestap peaks meil olema vähemalt Stockmanni suurune mudelismipood avatud 24 h ja kaubavlikus kõik,alates nööpnõelast kuni reaktiivmootorini ja neid peaks olema mitu.....
Meil kahjuks on aga ainult Kullo,Pistik ja Hobipood,ning enamus kaupa tuleb ette tellida ja kõik on kehva ja kallis ja pole maailmatasemel jne.
Miks vingume?
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Sest isegi mingit kulukaupa, nagu aku, ei ole võimalik osta.Ervin2 wrote:Eestis on mudelism kindlasti peaaegu rahvusspordiala ja mudellendurite koolkond on üks maailma juhtivaid.........
Miks vingume?
Minul on küll Mudelipoe kohta ainult häid sõnu öelda. Olen viimasel ajal üht-teist ka neitpoodidest üritanud osta, kuid tundub, et viimase ostuga olen saanud lihtlabaselt tünga. Raha võeti ära aga kaupa ei kuskil ning kaevata pole ka kellelegi.
Mudelipoes saab vähemalt maksta siis kui kaup on kohal ning garantiiprobleemide korral saab suurema tülita asja ümber vahetada.
Mudelipoes saab vähemalt maksta siis kui kaup on kohal ning garantiiprobleemide korral saab suurema tülita asja ümber vahetada.
Pildil olev isend pole küll see mis kullos ja pole ka 8 mm võllile,aga oma plaanerile sain ma samade mõõtudega (8 mm) tüki kullost koos üleminekuga 5mm mootorivõllile ja ka spinneri ja labad ka.
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Tegelikult ostsin selle http://www.modellbau-gaicher.at/product ... ts_id=1840 ühele meie kamraadile tama palvel.
Tehnilisest arutelu võib siin arenada, kuna võimalusi ja probleeme on palju.
Mudeli eest maksin juba 10. mail, pakk saadeti ilmselt hobustega, et nii kaua aega läheb.
Tehnilisest arutelu võib siin arenada, kuna võimalusi ja probleeme on palju.
Mudeli eest maksin juba 10. mail, pakk saadeti ilmselt hobustega, et nii kaua aega läheb.