imelik vastuvotja
- henrikpaales11
imelik vastuvotja
minu vastu v]tjal on eralidi mootori juhe( must ja punane) ja kaks servo pistikut millel on 5 konktakti ja vastuvotja peal on nelja konktaktiga servo pistik ja kui lennuki komplektis oli ainult kaks servot saba juhtimiseks selgus et tegelikul on see 4 kanaline mitte 3 kanaline ja mul tuli tahtmine panna peale tiiva servo komplekt aga ykski servo pistik pole selline .kus saaks seda vahetada normi vastuvotja ja servode vastu
Loodan, et saan küsimusest õigesti aru. Minul endal meeldib ka kasutada eesti keelt kõiges selle ilus... kuid pigem kasutaksin lühemaid ja konkreetsemaid täislauseid. Jah, just kirjavahemärgid aitavad paremini jutu mõttest aru saada.
Mida saaks siinkohal soovitada? Ilmselt pead ette võtma tee lähimasse mudelipoodi. Võiksid vaadata ka Pistiku internetipoodi. Olemasolevat asjandust ei õnnestu sul ilmselt kuidagi ümber vahetada. Selle asemel võta kaasa natukene raha. Selle vastu vahetab iga mudelikaupmees hea meelega nii vastuvõtja kui ka mõned servod.
Tarmo
Mida saaks siinkohal soovitada? Ilmselt pead ette võtma tee lähimasse mudelipoodi. Võiksid vaadata ka Pistiku internetipoodi. Olemasolevat asjandust ei õnnestu sul ilmselt kuidagi ümber vahetada. Selle asemel võta kaasa natukene raha. Selle vastu vahetab iga mudelikaupmees hea meelega nii vastuvõtja kui ka mõned servod.
Tarmo
Hmm, miks mulle kohe kangastuvad sellise kirjelduse peale Kyosho ja tema vahust Piper'i V kujulised tiivadtola555 wrote:on sel vastuvõtjal tootja ja mudeli nimi kah?
Mis aga 5-juhtmelistesse puutub, siis väga suure tõenäosusega selline kontroller "tavalisi" servosid eriti ei armasta (vähemalt mitte lihtsa pistikuvahetuse läbi). 5-juhtmelise süsteemi korral ei ole servos mittemidagi elektroonilist (potekat ja elektrimootorit ma sellesse ausse ei tõstaks).
Kui Sul aga kangesti vaja, siis usun, et nii mõnigi siin suudaks kolikastidest leida paar 5-juhtmelist servot, isegi vahetasin ühel "korpusel" tolle "kõik-ühes" süsteemi välja