Lennutama!

Teavita toimuvatest võistlustest ja kokkusaamistest ning treeningutest.

Moderators: Marek, mart63

Post Reply
Kuno

Lennutama!

Post by Kuno »

Kas keegi on mõelnud lähipäevil lennutama minna?Ilm on selline kummaline,ei lase eriti kindlaid plaane teha,aga võiks täna-homme midagi üritada.
Kas keegi on Piibe rajast mööda sõitnud,kuidas seal killustikuhunnikutega lood on?
Marek

Post by Marek »

hei!

täna võiks kollasel väikese kogunemise peale 1800i teha ja homme Piibel? Homme küll vihmane aga seda ainult keskpäeval, õhtu peaks kena olema. PS! kollasel oleks aeg esimene niitmine teha minu arvates, et kui sa Kuno täna oma niitjaga saaksid peale 1800i tulla, oleks super (seal oleks üldse üks-kaks korraliku töötundi rabada vaja, et need põllukivid raja ümber ära toimetada ja rajaäärsed kündmisest jäänud mättad ära siluda, hea oleks ka raja äärest 5 m ulatuses keskmine niitmine teha). Mina saaks täna 18st 20ni tööd teha. Vaja oleks muruniidukit ja labidat ja käru.
Kuno

Post by Kuno »

Muruniitja on OK,aga labidas on niru ja käru puhta läbi.Päris 1800 ei jõua,jääb nats hiljemaks,aga põhimõtteliselt käsi.On veel mõni muruniitja?
Eelmine kord kollasel platsil vaatasin,et võiks niita ära ka selle koha,kus Ropka ja Vana rullimas käisid,saaks ehk maha ja maast lahti,ka ristioleva tee servad võiks ära niita - äkki ei peagi väga sinna Piibele sõitma.
Marek

Post by Marek »

võtan siis labida ise.
Kuno

Post by Kuno »

Vana lubas ka läbi tulla.Kas on veel käsi?
Ropka

Post by Ropka »

ma tuleks ka ikka
kogun vanu vene lennukimootoreid
Submarin

Post by Submarin »

C2 ja Härra Tige tulevad ka :D
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
arne

Post by arne »

Linnas ei saanud arugi aga platsil oli pool kümme meeletu tuul. Veerand tundi viitsisin viselda, siis hakkas külm. Muruplats oli suurepärane, aitäh vaevanägijatele.

Arne
Ropka

Post by Ropka »

tuult oli jah ja kaduv päike lasi ilma külmaks juba peale 8t

Tuul oli siuke, et muru niitmise ajal läks kõik see praht lendu ja muidugi sai muru niitja sellega pihta. Ma olin nagu moorakurat seal mõnda aega. Puru kuivades haihtus see iseenesest õnneks, naise käest jäi koslep saamata:)
arne

Post by arne »

Nonii. Ma just tahtsin küsida, et kuhu te niidetud rohu panite või oli nii hea multser et ei saanud arugi :)

Arne
Kuno

Post by Kuno »

Kui ilma on,siis täna uuesti?Praegu ei ole küll pilt aknast eriti paljulubav,aga prognoos on vist positiivne.Sain eile suure lennuki jaoks uued propid ja teliku materjali,nüüd vaja uus katse teha.Mäletatavasti eelmine kord väga hästi startimine ei õnnestunud,aga nüüd on rada 3x laiem,peaks ära mahtuma küll.
Vanale ja Ropkale - torud mururulli jaoks olemas,painutasin ja lõikasin enam-vähem parajaks,eks kokkupanemise käigus pea vähe korrigeerima.
Kuno

Post by Kuno »

Täna siis uuele katsele kollasele platsile - eilne katse ebaõnnestus seoses keeruliste ilmaoludega.Praegu tundub ilmastik ideed igati soosivat.
vana

Post by vana »

Õhtuks tuul tõuseb...
Kuno

Post by Kuno »

no siis juhtub see,mis eilegi.....aga samas väheneb vihmavõimalus.
Ropka

Post by Ropka »

peaks proovima jah kuda täna õhk kannab
Post Reply