Aga kopter on SUPER LAHE. Lendad nii et tilgad püksis. Akusid võiks rohkem kaasas olla kui kaks , vähemalt kuus. Ja kui lennuaeg norm 4-5 minutit siis saab umbes pool tundi lennata. Egas vist nende akude järjest laadimine ka kasulik ole.?
Moderator: JazZ
See eelmine probleem siin sai lahendatud ma arvan.prosper wrote:Lugesin põgusalt seda teemat. Ja see et ei "tõuse" :) kopter õhku võib olla ka seadistuses.Kui seadistad DX6i travel adj pitci siis vaata kas kangi lõpu käigus on 75%. Mul näpiti ka pulti ja siis sama lugu et ei tõusnud :) . Sain alles siis aru kui liigutasin üles alla(puldi kangi) ja ülemine seis oli sant :) Proovi ,ehk aitab 8)
Aga kopter on SUPER LAHE. Lendad nii et tilgad püksis. Akusid võiks rohkem kaasas olla kui kaks , vähemalt kuus. Ja kui lennuaeg norm 4-5 minutit siis saab umbes pool tundi lennata. Egas vist nende akude järjest laadimine ka kasulik ole.?
Mina isiklikult jätaks mSR'i vahele... Ma usun et mCP X'iga saab hakkama kui kangid käpas on, see on müstiliselt stabiilne tegelikult. Muidugi kui hakkad kohe üritama peapeal lendamist, siis see ei pruugi hästi lõppeda.Ufonaut22 wrote:Huvitav kui mcx-ilt üle minna mcpx-ile, kas saaks lendamisega hakkama ka?
Või oleks järgmisena mõistlik msr-i proovida? Kuid olemuselt paistab see mcpx palju ahvatlevam olema, arvestades veel kuidas sellega lennata saab.
Vabanda et vastamisega nii kaua läks, see foorum siin mingil põhjusel ei suuda mulle vastamata teemasid näidata.Cado wrote:Huvitav .
Mul kopter seisis kogu kevade ja suve kodus (ise elasin vahepeal maakodus)
Nüüd käivitades oleks nagu pult "tagurpidi" (Dx4e)
Kopter tahab allapoole lennata
Kui trainer/bind nuppu all hoida keerab (kopter tahab tõusta) õigeks lahti lastes kohe tagasi valeks.
Bindimine nagu ka ei aita.
Keegi teab milles võib probleem olla?
Netist nagu esimese hetkega ei leidnud.