Pakun müügiks erinevat roboti ja RC kola (firmana)

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
ulmeKulgur

Pakun müügiks erinevat roboti ja RC kola (firmana)

Post by ulmeKulgur »

EDIT: ups, ma just lugesin foorumi reegleid, nimelt et see pole õige koht ärikuulutuste jaoks. Kui keegi administraatoritest sedasi soovib, ei vaidle vastu kui teema ära kustutada või lukku panna. Ise ära kustutada ei raatsi. Vabandust, palju kordi eraisikuna igasugu kola müüdud ja ostetud, ei tulnud mõttele et firmana ei peaks. Edaspidi hoian meeles.

-------

Hiljuti sai püsti pandud robootikale keskenduv väikefirma (Droid ja Vasar OÜ). Firma pidamisega seoses on vältimatult laos robootika ning kaugjuhitavate masinate osi.

Järgmine käik on loogiliselt, et mis ma neid ainult omale hoian - võin ka teistele müügiks pakkuda -- mõnikord on ju osi kiiresti vaja, teinekord aga väike tellimus, mille Ameerikast/Hiinast ostmine oleks ülemäära kallis.

Hetkel näiteks saaksin pakkuda:

- Vivotek panoraam-võrgukaamerad
- D-Link hämaras töötav võrgukaamera (kasutatud)
- Raspberry Pi mikroarvutid
- Pololu 12ch servokontrollerid (skriptitavad ja mõõtmisvõimega)
- Pololu servomultiplekserid
- Pololu, RoboClaw DC mootorikontrollerid (tagasisidega)
- Robbe DC mootorikontrollerid (tavalised)
- Pololu lineaarservod (hetkel 51 kg ja 10 kg jõuga 12" käiguga)
- Pololu reduktoriga mootorid, rummud ja rattad
- inertsandurid (güro,akseleromeeter,magnetomeeter) kõrgusmõõtjaga
- voolutugevuse andurid

...ja reeglina on mul tugevamaid servosid alati mingeid. Kui pood võiks pakkuda huvi, leiate kaupade loetelu aadressilt:

http://droid.eu.com/kaubad.html

Hetkel veebilehel tellimust esitada ei saa - kuu lõpus arvan, et juba saab. Hetkel on kõige operatiivsem küsida telefoni (55 75553), meili ( info [ät] droid.eu.com või arp.laht [ät] mail.ee ) või foorumi privaatsõnumi teel (sättisin nii, et neist mulle meiliga meeldetuletus saabuks).

Küsimused teretulnud.
Post Reply