Ümbritsevad inimesed alavääristavad RC hobi

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
ufo

Post by ufo »

martc wrote:Ei ufo ,see eismene video on TÕELISTE meeste TÕELINE MÄNG.................
Mina olen ka tõeline :twisted:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
luftikas

Post by luftikas »

Eriti raske on neil mudelistidel, kelle abikaasa ei saa aru miks tema mees sellise hobiga tegeleb. Kogu aeg vingumine kui juppe ostad, kui lendama lähed, kui garaazi putitama lähed jne. Päris saladuses ei saa ka hoida 3m plaanerit näiteks.
Proxima2,Jak54,FPV EasyStar,Messer109,2m,F5J
prosper

Post by prosper »

:D Muidugi mure :) selle 3meetrise pärast siis kui garaaz väga väike on. Ja kujutage ,et me tänitame ka vahest teiste huvide pärast. Ehk oled oma naisukese mokalaadaklubi kuidagi halvustanud või miskit muud. Palu teda korraks appi hoidma kui oled mõne jupi kuskile liiminud 30 minuti epoga. Las hoiab ja sina teed talle loengu mudelism versus pudelism.
Lähedaste naiste hobid on mulle meelepärased ja eriti siis kui saab jalga panna soojad villased sokid :) või selga tõmmata sooja kampsuni. Ja lennuplatsil olen ka meelsasti koos kõigiga. Nooruses kogusin marke ja igatsorti pudeli silte. Tuttav sweitslanna kogub erinevaid piima pakke riikidest mida ta on külastanud. Vaatame ka nii ,et missuguse hobi peale me ise nina krimpsutaks ja ütleks ,et suht mõtetu tegevus. :) Pole veel kohanud ümbruses kedagi kes alavääristaks mudelismi.Pigem on ikka positiivne suhtumine. Vaid siis öeldakse ohhooo kui natuke hindadest juttu teed. Kõige lahedam hobi ja huvi mis mul eales on olnud. Tänu mudelismiga tegelemisele olen saanud nii palju sõpru ja niipalju toredaid lapsi oma ümber näinud. Super ala.
luftikas

Post by luftikas »

Olen aru saanud et need virisevad kes ei ole mitte kunagi mingi hobiga tegelenud. Panin tähele, et naised(inimesed), kes koovad, loovad muusikat, rohivad peenraid, kasvatavad lilli need saavad ka aru meeste hobidest ja suurem osa ka toetab neid võistlustel või üritustel. Minu naise arust on mudelism üks mõtetu aja ja raha raiskamine, selleasemel võiksid mehed tube koristada, süüa teha ja tite vankrit lükata.
priitom

Post by priitom »

luftikas wrote:Olen aru saanud et need virisevad kes ei ole mitte kunagi mingi hobiga tegelenud. Panin tähele, et naised(inimesed), kes koovad, loovad muusikat, rohivad peenraid, kasvatavad lilli need saavad ka aru meeste hobidest ja suurem osa ka toetab neid võistlustel või üritustel. Minu naise arust on mudelism üks mõtetu aja ja raha raiskamine, selleasemel võiksid mehed tube koristada, süüa teha ja tite vankrit lükata.
Ma sooviks kõiki toredaid paare siinkohal hoiatada, et tihtipeale (olen varasemalt seda ka mujal näinud) on mittemidagi-tegevad sõbrannad tõsiseks ohuks suhtele/kooselule. Naisi ei ole ilmaasjata läbi ajaloo võrreldud ussidega, samuti puudub enamustel naistel ka autunne. Seega olge ettevaatlikud naise sõbrannadega, kes sinu hobile väändunud kulmude ja häbistava pilguga vaatavad - piisab ühest manipulaatorist, et kõigele lõpp tõmmata.

Selles olen ma ühte meelt, et naised, kellel on olemas hobid (ja sinna alla ei kuulu tv vaatamine, filmide vaatamine, sõbrannadega laterdamine), on pommikindel valik ja näevad kindlasti rc-hobi positiivsena, nagu sina tema nokitsemisi.
Psychology is my med´s
luftikas

Post by luftikas »

Tubli priitorm, olen sama meelt. Teeme naised ja mudelid alafoorumi koos piltide ja jutuga! :D
ufo

Post by ufo »

Minul viriseb pere koguaeg, et milleks sa neid juppe ostad siit ka vastus, et saage aru kulla inimesed see on hobi mis on nagu haigus :roll:
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
STan

Post by STan »

Siis on mul hästi läinud, sest minu elukaaslane on nüüd näidanud huvi samamoodi lennutama hakata. Simul juba vahepeal harjutab. Maandumistega vaja tööd teha.
X650F V4 + APM 2.7
HK Club Trainer
HK500CMT
Calmato 40 Trainer
FMS Mini F4u
Phantom wing v2 FPV + Fatshark Predator V2 + APM 2.7
HK250GT
ZMR250
Skyhunter FPV + Fatshark Dominator V3
Yuneec Q500 4K
Yuneec H
Sickle 46e F3A
VQ YAK-9
luftikas

Post by luftikas »

Kokkuvõtteks siis- mudelid ei ole mänguasjad ja nendega tegelemine(mängimine)kujuneb haiguseks. Seega kõik(ka lapsed) kes mängivad liiga kaua mudelitega on haiged, aga haigeid peaks riik toetama?
prosper

Post by prosper »

(aga haigeid peaks riik toetama?) :) :) :) Meid toetavad juba natuke. Mul pole ka miskit hullu kodus sest pooled on mudelistid juba. :)
Oehh

Post by Oehh »

proper wrote:(aga haigeid peaks riik toetama?) :) :) :) Meid toetavad juba natuke.
O.T. siin teemas...
...tekib küsimus kas pooldame õhukest või paksemat riiki?
prosper

Post by prosper »

Tegelikult ei peakski seda haiguseks nimetamagi kui keegi on andunud oma hobisse. Ehk ei olegi eesti keeles head vastet? Haigus on nagu miski paha varjundiga. Pigem on ikka hea kui inimesel on püsivust. Pole oluline mis hobiks on. No eks see naljapärast on nagu tulnud kõnepruuki.
Jah tabaks vaid riik, et tehnilist huviharidust võiks toetada. Hea insener on alati riigile tugev alustala. Toetus ja abiraha oleks ka justkui erinevad mõisted. :) Meie tegevust toetatakse nii , et 10% materjaalne ja 90% vaimne. Kui vaimne toetus oleks null siis oleks väga raske miskit teha. Ja meie toetame ikka soliidset, tugeva kehaehitusega riiki (kui anda mingi omadussõna väljanägemisele) :)
priitom

Post by priitom »

Ma olen tähele pannud, et suur hulk inimesi, kellel hobisid ei ole, kurdavad alailma, et neil on igav. Lisaks on nad väga kärsitud ja ilmselt seepärast ka ei sobi hobidega tegelema (võib-olla ainult hetkeks). Igasugune hobitegevus nõuab siiski kannatlikku meelt.

Seega tunnen ma end siin foorumis üsna koduselt, sest tean, et vähemalt 90% siinolevatest liikmetest peab omama tugevat iseõppimisvõimet, teadmisi ja loomingulist või tehniliselt kõrget lähenemist, mis kinnitab eelnevate kommentaaride tagamaid: tegu on arukate, mõtlevate ja kannatlike inimestega. 8)

Ja minu silmis saaks konkreetselt mudelismi kasutada mitmetes ja mitmetes valdkondades, et riigile kasulik olla, et riiki edendada ja viimaks sinna neetud parimate EL liikmete hulka viia.
Psychology is my med´s
ufo

Post by ufo »

Osad räägivad, et neil igav pakkuda tuleks, et hakkakte hobi/hobiga otsima/tegelema ja siis tuleb välja, et ah Piip( :lol: ) ei viitsi vöi ei taheta lihsalt oma aega sisustada millegiga . :idea:

Lisaks olen kuulnud, et osad inimesed ei saa hobiga tegeleda kuna ei ole selle jaoks piisavat raha . :(
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Post Reply