Kopteril pealabad kah veidi liiga "lahti". Suurepärane võimalus nad sabatorusse lasta.Riff wrote:Klipi esimesel minutil on jäädvustatud 6s aku kuuenda elemendi üles ütlemine, kopter käitus kuidagi ebastabiilselt. Akuvahita ei oleks seda v-o piisavalt varakult tabanud.
Jaanuar 2014
Vaatan pingsuse üle enne järgmist lendu. Tänud tähele paneku eest!
Juhendmaterjalide järgi väiksematel kopteritel peab labal olema võimalik oma raskuse all just ja just all vajuma hakata. Suurematel 600, 700 jne peavad olema labad väga jäigalt ja ei tohi oma raskuse all liikuda - vähemalt nii olen mina aru saanud, kas ma olen valesti aru saanud?
Juhendmaterjalide järgi väiksematel kopteritel peab labal olema võimalik oma raskuse all just ja just all vajuma hakata. Suurematel 600, 700 jne peavad olema labad väga jäigalt ja ei tohi oma raskuse all liikuda - vähemalt nii olen mina aru saanud, kas ma olen valesti aru saanud?
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne
; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )

Kõigil suurustel (alla 200 suuruse vist küll ei õnnestu) peaksid labad olema nii pingutatud, et kopteri külili keeramisel alla vajuma ei hakka aga järsul raputamisel vajuvad suht otse alla aga otsad ei tohi kokku puutuda. Mida suurem kopter seda kõvemini tuleb laba kinni pingutada, kuna laba mass on suurem. Selle testiga näeb enam-vähem õige pingu ära, pärast saad täpsustada kui vaja. Mul on alati täppi läinud.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
tere
Tere kas Rakvere kandis ka lennu tamine toimub arvan, et oleks ka lennutaja
- Silversass
Rakvere kandis
Ikka toimub! Tänagi toimus, Ussimäel. Ilm oli suhteliselt ilus, vaikset lund
langes. Väga head videot kahjuks ei saanud aga lennata oli küll väga mõnus,
ei mingit tuult. Millega oled, robink?
langes. Väga head videot kahjuks ei saanud aga lennata oli küll väga mõnus,
ei mingit tuult. Millega oled, robink?
Tee ise!
tere
Kus täpsemalt
- Silversass
Ma tegin kh siis täna oma esimese lennu Hobbyking Sky Eye 2000mm lennukiga.Peale esimest test lendu tegin mõned muudatused ja siis järgmine lend oli juba ok.Nüüd muidugi selgus et kaamera oli hooletult kinnitatud ja 97% videost lainetas jne jne.Nüüd ma saan vähemalt teid jälitada lennukiga,ilma et peaksin kartma kedagi filleks lendamast.

boooring video kh: http://www.youtube.com/watch?v=HRE4Q_eL ... e=youtu.be

boooring video kh: http://www.youtube.com/watch?v=HRE4Q_eL ... e=youtu.be
tere
Tere kas pühapäeval ka lendama (kui ilm kannatab).
Ise kahjuks lennata ei saa sest pakiga propleeme kus olid uued propellerid
Ise kahjuks lennata ei saa sest pakiga propleeme kus olid uued propellerid
Täna toimus Hiiumaal Office Cup esimene etapp millest võttis osa seitse last. Nimekirjas oli 10 aga külm jättis koju kolm. Lendasime siis redelit. Võistlemise reeglid ja atribuutika saame ka teistele avaldada. Nii saame sellele võistlusele ka mujal alguse teha. Homme peetakse ka Tabasalus sarnane üritus, kus eestvedajaks HMK Pealinna Õhuasjade Ühing. Nagu välja hõigatud saavad kõik need etapid ka oma piirkonnas ära teha ning lendame lõppvõistlusel koos. Igal juhul oli meil väga lõbus ja võistlus läks korda
Saate meie tegemisi ka facebookist vaadata Hiiumaa Mudeliklubi nime all.

Suur-Munamägi, 19.01.2014
Eesti on hetkel eriti pildistatav: http://gallery.pistik.com/view_album.ph ... =Hexa-2014
- Silversass
Tsüklisse?
Mehed, vennad! Asi läheb ju niiviisi tsüklisse juba?! Aga mis siis, ikka tuleme.
Ilusat ilma lubavad teha nädalavahetuseks ka.
Ilusat ilma lubavad teha nädalavahetuseks ka.
Tee ise!
Ma tuleks ka uudistama, kuna lähen ise nädalavahetuseks Rakvere kanti siis tulen ka vaatan mis lõbu see lennutamine oma silmaga on siis. Endal kahjuks midagi lennutada pole hetkel
Kõige perfektsem oleks kui saaks siis mingisuguse kellaaja, et kuhugi tulla. Ja samuti ka täpsema koha kuna mulle see ussimägi midagi ei ütle 

- Silversass
Ussimäe
Suur heinamaa Rakvere ringtee ääres. Vt. koordinaatidelt: 59°20′59.76″, 26°24′10.6″.
Võib tulla küll uudistama, aga soojalt riidesse!
Mina plaanin kl. 13:00 kohal olla, kui liiga külm ei ole.
Homme õhtul ütleme täpsemalt, hoidke silm peal.
Võib tulla küll uudistama, aga soojalt riidesse!
Mina plaanin kl. 13:00 kohal olla, kui liiga külm ei ole.
Homme õhtul ütleme täpsemalt, hoidke silm peal.
Tee ise!
- Silversass
Laupäevane ilm
Praeguse seisuga näitab laupäevaks: tuult 2m/s, temp -11 ja päikest.
Ideaalne ilm ju?!
Ideaalne ilm ju?!
Tee ise!