Reaalaja kaamera

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
otsija

Reaalaja kaamera

Post by otsija »

Õhtust, aastajagu tagasi umbes ostsin proovimiseks ühe pisikese V911 kopteri, nüüd on viimasel ajal tekkinud huvi, et peaks suurema väljas lendamiseks mõeldud aparaadi ostma, aga tahaks sedasi online kaameraga jälgida lendu läpaka ekraanilt näiteks. Ebay-st jäi selline

http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-8CH-Wire ... 1c2c219807

asi silma, samas seal nagu ei näe piltidel kusagil vastuvõtjat, ei saagi aru nüüd, et mismoodi see asi täpsemalt toimib. Ehk kui keegi oskab midagi lisada selle vidina kohta või midagi asjalikumat soovitada enamvähem samast hinnaklassist siis kuulan huviga, kopteri mõtlesin osta kas V912 või V913. Ühesõnaga olen algaja ja pole kursis nende vidinatega eriti. Võimalik, et teema ka vale koha peal, igaljuhul andke nõu kui oskate:P
priitom

Post by priitom »

Niipalju, kui ma fixed pitch kopterite kohta lugenud olen, siis pidi V912 stabiilsem ja paremini kontrollitav olema, kui too suurem variant. Ja neid kahte võrreldakse tihti MJX F45-ga: poolehoid on 50% / 50%. Järelikult on igal kopteril omad vead.

Ma ise arvan, et V913 on kaamera tassimiseks stabiilne alus. Videote järgi võib nii väita. Võdiseb vähem, kui mjx.
Psychology is my med´s
trebla

Post by trebla »

Kui vähegi rohkem tuult, on fixed pitch kopter suhteliselt halvasti juhitav võrreldes isegi poole väiksema CP kopteriga. Suurust on sel V912 kopteril ka parasjagu, et mootor suht suure võimsusega peaks töötama ja mootorid , nagu ma näen, on harjadega. Järelikult mootoritel ka pikka iga pole. Minu arvamus on kujunenud isiklike kogemuste põhjal.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
otsija

Post by otsija »

CP kopter ilmselt selline, millel labadenurka kannatab igatpidi muuta ja tõstejõud ei ole sõltuvuses mitte ainult pööretest vaid ka kollektiivselt muudetavates labanurkades? Selline ilmselt ka kordades kõrgemas hinnaklassis või eksin? Aga rääkige keegi sellest lives videopilti näitavast kaamerast ka, on tegu seal Ebay-s ikka sellise asjaga nagu ma mõtlen, või läheb veel mingit vastuvõtjat ka eraldi lisaks vaja, või üldse ehk keegi oskab soovitada mõnd sellist asisemat kaamerat? Kopter on nagunii selline pooleldi kulumaterjal ja neid nagunii sõidab puruks jms, seega võiks esialgu vabalt ka selle V912 vms aparaadiga proovida ja hiljem kui jama, siis mõni tõsisem kopter vaadata. Seda pisikest kaamerat kõhu all vast ikka crash-iga ribadeks ei kuku naljalt, seega kaamera võiks kohe alguses enamvähem korralik olla:P.
trebla

Post by trebla »

HK450V2 kopteri saab kokku 120 euroga. Vaja juurde siis veel ka raadiot ja laadijat.
TZ Frenzy V2 .50, Trex600N, GAUI Hurricane 550, HK500CMT TT, HK450V2, Trex250, HK250GT FBL, NE Solo Pro 100&125 3D, WLToys V977
GWS Mini-Dragonfly, Esky Lama V3, Nine Eagles Solo Pro II &Free Spirit
Post Reply