http://fai-f3abackstage.blogspot.com/p/p15f15.html

Moderator: Marek
Vaikselt mõtlen uue F3A lennuki peale aga kindlalt ei saa veel midagi öelda. FAI tundub päris asjalik. Mina oleks kindlalt FAI kava poolt ühe klassina. Samas lisaks veel Sport ja Nordiku klass oleks vist mõttetu.Marek wrote:Tarmot on tagasi oodata.
See oleks väga põnev. Minu mäletamist mööda FAI F3A Eesti meistrit pole veel iialgi olnud. "Nordik" ja muud on siiski algajate variandid, kes FAI-d veel lennata ei suuda.tarts wrote:Mina oleks kindlalt FAI kava poolt ühe klassina.
Ikka kaks klassi, üks algajatele, teine edasijõudnutele (Soomes on kolm). Ainuke jama, et oskuste poolest võiks kolm klassi lausa olla aga 2-3 mehelistel klassidel pole mõtet. Arvatavasti tuleb sport ja FAI.Kristoka wrote:Sport kava see aasta ei tule jah?
See Kuno ütlus tundub väga märgiline.võistlemine muutunud kuidagi ebahuvitavaks - enam vähem tulemus etteaimatav Confused
kes need noored on - miks nad ei tule siis platsile,ehk keegi suunaks neid pisut - aitame kava harjutada.Onud ei kipugi nendega väga võistlema - oleks tore,kui nad omavahel mõõtu võtma hakkaksid - siis muutuks see niisama trallimine vähe süsteemsemaks - neil omalgi põnevam.Arusaamatul põhjusel tõesti noori selles suunas liikumas ei näe.Kus on isad-mudeliringi juhendajad ja niisama vanemad kollegid - suunake tulevased kotkad õigele rajale - mis nad seal võsas niisama omaette "trallavad"Olen võistlustel näinud nii mõnigi kord päris noori muljetavaldavalt vigurlennumudeliga plaaneristartide vaheaegadel "trallitamas"
Tänud! muutsin ära. Tundub täitsa lahe algus see aastatarts wrote:Viimase etapi asukohal on väike kirjaviga, peaks olema Hüüru, mitte Ridali