Oskab keegi rääkida miks auto ei sõida tagurpidi.Edasikäik olemas ja kui tagurpidi käiku lülitad siis justkui tagaks liikuda (mootor hakkab tibakene inisema,justkui tahaks liikuma hakata).Auto siis selline http://www.conrad.com/ce/en/product/616 ... z?ref=list Harjad kenasti alles,vett ja lund on ta saand ja regu läheb soojaks ka siis kui on sisse lülitatud (auto ei liigu).Puldil olevast nupust reguleerida ei anna,pidureid olemas.
Edaspidi liigub ilusti?
ei kujuta, ette vaata vastuvõtjast tulevad pistikud üle ja regu ja mootori vahelised vahelised ka.
Kui oleks mingi mehaaniline viga siis nõks ikka liiguks tagasi enne kui midagi kinni kiiluks
Edaspidi liigub ilusti ja viga on kindlasti elektroonikas. ......et erinevad režiimid......aga kus sai kaduda see režiim mis auto tagurpidi sõitma paneb ja kuidas teda üles leida .
REgu prose võib õige režiimi lihtsalt ära unustada. Aga ka reeversi ahela transs võib kutu olla. Esimese hooga võiks otsida välja regu manuaali ja teda veidi häälestada kui see on võimalik (veenduda, et tagasikäik on olemas ja lubatud ja et regu ikka "näeb" puldi kangi tagasikäigu seisu. Kui see ei aita, tuleb jootekolb soojaks ajada.
.....ja jah,hea käsutada et aja kolb soojak aga ma tean elektroonikast ainult seda et see värk töötab suituga ja kui seesaamune toss välja pääseb siis asi seal pimedas kohas. Muidugi tänud sest silmaga oli näha et ühel asjal suits välja pääsend,auguke oli küll pisike aga välja ta pääses.
primaat wrote:.....ja jah,hea käsutada et aja kolb soojak aga ma tean elektroonikast ainult seda et see värk töötab suituga ja kui seesaamune toss välja pääseb siis asi seal pimedas kohas. Muidugi tänud sest silmaga oli näha et ühel asjal suits välja pääsend,auguke oli küll pisike aga välja ta pääses.
Minu jaoks ikka väga raske,ta sinder oli ju teiste vahel,kuus regut reas ja millimeetrit ka pole vahet,tihedalt üksteise vastas.........ja minusuguse jaoks pea võimatu ülesanne aga eks ma ka püüa kuidagi ennast välja vabandada.....tegelikult naine leidis üles aga ära sellest kellelegi räägi .
.....kusjuures naine teeks kndlasti ära kui oleks olemas taoline transistor,sest kui ta BMW alumiiniumradika ära tinutas peaks sellega ka hakkma saama.