Natuke head nõu tarvis?

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
primaat

Natuke head nõu tarvis?

Post by primaat »

Oskab keegi rääkida miks auto ei sõida tagurpidi.Edasikäik olemas ja kui tagurpidi käiku lülitad siis justkui tagaks liikuda (mootor hakkab tibakene inisema,justkui tahaks liikuma hakata).Auto siis selline http://www.conrad.com/ce/en/product/616 ... z?ref=list Harjad kenasti alles,vett ja lund on ta saand ja regu läheb soojaks ka siis kui on sisse lülitatud (auto ei liigu).Puldil olevast nupust reguleerida ei anna,pidureid olemas.
Cado

Post by Cado »

Edaspidi liigub ilusti?
ei kujuta, ette vaata vastuvõtjast tulevad pistikud üle ja regu ja mootori vahelised vahelised ka.
Kui oleks mingi mehaaniline viga siis nõks ikka liiguks tagasi enne kui midagi kinni kiiluks :roll:
Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD
Spektrum DX6i & Futuba 3PM 2,4G & ECX® 2.4Ghz
Riff

Post by Riff »

Losi regul on erinevad režiimid, üks nendest on näiteks ainult edasi pidi sõitmiseks...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
primaat

Post by primaat »

Edaspidi liigub ilusti ja viga on kindlasti elektroonikas. ......et erinevad režiimid......aga kus sai kaduda see režiim mis auto tagurpidi sõitma paneb ja kuidas teda üles leida :( .
felch

Post by felch »

REgu prose võib õige režiimi lihtsalt ära unustada. Aga ka reeversi ahela transs võib kutu olla. Esimese hooga võiks otsida välja regu manuaali ja teda veidi häälestada kui see on võimalik (veenduda, et tagasikäik on olemas ja lubatud ja et regu ikka "näeb" puldi kangi tagasikäigu seisu. Kui see ei aita, tuleb jootekolb soojaks ajada.
Pole midagi paremat halvast ilmast !
primaat

Post by primaat »

.....ja jah,hea käsutada et aja kolb soojak aga ma tean elektroonikast ainult seda et see värk töötab suituga ja kui seesaamune toss välja pääseb siis asi seal pimedas kohas. Muidugi tänud sest silmaga oli näha et ühel asjal suits välja pääsend,auguke oli küll pisike aga välja ta pääses.
Riff

Post by Riff »

Sa oled ikka tore primaat! Öelnud kohe, et lasid tossu välja...
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
Cado

Post by Cado »

:mrgreen: Ma pidin kohe jagama seda vastust. :lol:
primaat wrote:.....ja jah,hea käsutada et aja kolb soojak aga ma tean elektroonikast ainult seda et see värk töötab suituga ja kui seesaamune toss välja pääseb siis asi seal pimedas kohas. Muidugi tänud sest silmaga oli näha et ühel asjal suits välja pääsend,auguke oli küll pisike aga välja ta pääses.
Tali H500 ;Blade 350QX /Nano QX & Baja B5 & Rukkus Monster Truck 4WD
Spektrum DX6i & Futuba 3PM 2,4G & ECX® 2.4Ghz
priitom

Post by priitom »

Mnjah...

Ajad teised siin tagajalgadele, ilma, et enne silmadega kerge inspektsiooni oleks teinud. Põlenud osakesi pole raske leida :roll:
Psychology is my med´s
primaat

Post by primaat »

Minu jaoks ikka väga raske,ta sinder oli ju teiste vahel,kuus regut reas ja millimeetrit ka pole vahet,tihedalt üksteise vastas.........ja minusuguse jaoks pea võimatu ülesanne aga eks ma ka püüa kuidagi ennast välja vabandada.....tegelikult naine leidis üles aga ära sellest kellelegi räägi :oops: .
felch

Post by felch »

primaat wrote:....tegelikult naine leidis üles ....
Anna talle kolb kätte, las vahetab :)
Ilmselt said/saad probleemi ise lahendet aga kui vaja, võid ka mulle uurimiseks tuua.
primaat

Post by primaat »

.....kusjuures naine teeks kndlasti ära kui oleks olemas taoline transistor,sest kui ta BMW alumiiniumradika ära tinutas peaks sellega ka hakkma saama.
felch

Post by felch »

Ta on siis eriti tubli! Aga..üldjuhul ei piirdu asi vaid 1 transi vahetamisega kuigi võib ka nii hästi minna.
primaat

Post by primaat »

....usun su juttu sest muud ei jää üle aga eks ma pöördu su poole kui makaronist tagasi tulen.
Post Reply