Kes vajab veidi vanemaid laadijaid?

See on koht, kus rääkida kõigest mudelitega seonduvast, mis teiste teemade alla ei lähe.
Post Reply
Marek
Posts: 2912
Joined: Tue Jul 26, 2005 15:43

Kes vajab veidi vanemaid laadijaid?

Post by Marek »

Image

Image

Töökorras. 8)
Teeks mingit vahetust. Kes paremini põhjendab miks vajab, see saab endale :)
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Julge pealehakkamine on pool võitu :) Teen otsa lahti.
Meil klubis käib 60 last. Paljudel neist on soetatud juba mõni lennuvahend või auto. Enamusel käib see nii, et kogutakse sünnipäeva rahad kokku või käiakse vaheaegadel tööotsi tegemas. Ma ei tea kuidas mujal aga meil vanemad nii lahkelt hobi asjade jaoks raha välja ei käi. Ja siis ongi laste nuputada kuidas omale miskit soetada. Võimalus siis HK(odavaim) ,meie hobipoed või sattuda lausa tasuta jagatud asjadele.
Me oleme välja kasvamas nendest "puldi helikopteritest". Sarnased lennuvahendid on täiendanud meie muuseumi ning meenutavad veel riiulil mõnda sünnipäeva raha või pool kuud põllul töötamist.
Aga kui on juba ostetud natukenegi korralikum auto või lennuvahend siis hoitakse ikka kokku aku laadijalt. Meil klubis on kasutusel kaks (minu isiklikku) laadijat ning need käivad ka vahel kodukorda. Ringide tegevus käib kolmes erinevas Hiiumaa paigas. Nii vahest peavadki lapsed tühja akuga ootama järgmist ringitundi. Osadel küll on need lihtsamadki (karbilennukitega kaasa tulnud laadijad). Aga aku vajab ikka korralikku laadijat. Viimane laadija oli mul 4 pordiga kuhu Ropka tegi powerboxi. Aitähh selle eest. Ütleme nii, et enamus asju on meil akude pealt. Väjaarvatud Maiko Taelma poolt klubile annetatud Nitro võistlusauto. Ta ise läks üle bensiinile. Väikeste 1:18 autodega sõitvad poisid harjutavad kõvasti selle nimel kes saab selle nitrokaga võistlema.
Oleme saanud ka paljudelt mudellenduritelt üle Eesti (krässanud) lennuvahendeid ja lapsed püüavad need nüüd korda teha. Aitähh kõigile.
Need samuti tulevad kõik elektrikad. Mis muud öelda kui puudus on aku laadijatest. Muidugi on puudus ka paljust muust :) ja eriti juhendajatest. Meid praegu kaks Hiiumaal, mina ja Teet. Pealinnas on Tiit ja Ida Virumaal Imre. Marek, Sa võiks ise ka koos akulaadijatega siia tulla. :wink:
Marek
Posts: 2912
Joined: Tue Jul 26, 2005 15:43

Post by Marek »

Tore, kui täna/homme keegi paremat varianti välja ei paku, siis saad asjad Talvepäevadel jüngrite/noorte tarvis :) Või kus iganes kokku saame.
User avatar
Submarin
Posts: 826
Joined: Sun Aug 27, 2006 17:49
Location: Tln

Post by Submarin »

Ole rahulik, ei mõtle :)
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
Post Reply