Mul on endiselt probleem et kõik olulised teemad jäävad nägemata kuna foorumil ei ole võimalust vaadata lugemata postitusi. On võimalus "Vaata peale eelmist külastust postitatud teateid" mis nullitakse kohe kui ma näiteks oma privaatsõnumeid vaatan ja sellel hetkel pole kohe aega kõiki uusi postitusi vaadata. Hiljem tagasi tulles on kõik juba kadunud.
Tapatalk'i kasutamise võimalus oleks ka teretulnud.
Tänan tähelepanu eest.
Äkki saaks foorumi versiooni uuendada?
Äkki saaks foorumi versiooni uuendada?
Fast Hobbies - Mudelipood internetis
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Pärnu mudelipood - Lao tn 10-5, Pärnus
Tel: (+372) 712 00 11
E-post: info@fasthobbies.eu
Internetis: www.fasthobbies.eu
Kui pead silmas seda tar.........@gmail.com e-posti siis selle lekkimine ei ole küll turvaauk.tarts wrote:Tundub, et ka paar turvaauku on kuidagi tekkinud. Viimasel ajal on mulle tulnud spämm kirju pistikusse regatud mailile, SEO ja veebi hostimise teemadel
See email käib ju iga sinu postitusega kaasas. Piisab robotitel sait läbi skännida, kui saavad päris hunniku e-poste. Selleks ei pea isegi foorumisse sisse logima.
- ulmeKulgur
Just nimelt, ma just logisin ennast välja ning isegi välja logitud olekus nägin e-posti aadressi.
Kui just foorumi soft ei võimalda piirata kasutaja avaldatud e-posti aadressi näitamist vaid teiste registreeritud ja sisse logitud kasutajatega, tasub seda pigem nõnda mitte avaldada, spämmirobotid korjavad kohe üles.
Kui just foorumi soft ei võimalda piirata kasutaja avaldatud e-posti aadressi näitamist vaid teiste registreeritud ja sisse logitud kasutajatega, tasub seda pigem nõnda mitte avaldada, spämmirobotid korjavad kohe üles.