(sain - lukku)
(sain - lukku)
Tarvis oleks AWG26 - peeniksese soonega kaablit - soovitavalt 4tk -erivärvi min. 1m pikkuseid. Võib ka 24 v 28 pakkuda. IMU kaabliks läheb. Kui ei ole pakkuda siis ehk tead, kas oleks kusagilt lähedalt võtta või EU`st kusagilt? Naljakas on USAst 4 usd eest osta ja maksta kallist hinda lisaks posti sest ei soovi kuu aega oodata. Tüüpiline sõnum see viimane, aga siiski 

Last edited by henryko on Sun Mar 09, 2014 22:08, edited 1 time in total.
To: Oehh, see peab pehme olema - igasune ei sobi - silikon kattega oleks parim variant...
To: rreims - ma 25 minutit tagasi tellisin sealt ühe hea IMU - märkasin seda kaablit ka, aga lühikeseks jääb. 65-75cm pikka oleks tarvis. See jookseks kenasti mööda torusid ja teeksin selle gimbalil suht nähtamatuks.
Tänud, tuntub, et servo lead´e peab FPVMarkolt tellima. Need on 28AWG kui ma ei eksi, aga hea oleks ikka 26AWG ja 4 erivärvi.
To: rreims - ma 25 minutit tagasi tellisin sealt ühe hea IMU - märkasin seda kaablit ka, aga lühikeseks jääb. 65-75cm pikka oleks tarvis. See jookseks kenasti mööda torusid ja teeksin selle gimbalil suht nähtamatuks.
Tänud, tuntub, et servo lead´e peab FPVMarkolt tellima. Need on 28AWG kui ma ei eksi, aga hea oleks ikka 26AWG ja 4 erivärvi.