Olen taas,tagasi lennutamas!!! Nyyd kyll rohkem Helsinki-Peterburg aga ma arvan, et ka Eesti. Ma arvan, et tuleb ilus suvi, teile koigile
Peatse kohtumiseni!!!!!
Olge tublid ja palju,palju lennutamist!!!!!!!
Taas, tagasi tegutsemas!!!!!!
Ropkale, niipalju,et pooled lennukid jäid alles ja koik vaidtiivad.
Uusi pole veel soetanud aga mötte liigub, eks ole näha
Prosperile: Korteri ostsime naisega Viiburi Venemaale, sellepärast kulgeme Helsingi ja Venemaa vahet. Nyyd siis kaks korterit, yks Helsingis teine Venemaal Viiburis. Kui Venemaal käin on vaidtiivad kaasas, käin venelastega koos lennutamas Viiburis. Yhe korra olen ka Peterburis lennutamas käinud, kutsuti kaasa. Venelastel on vägev tehnika eriti Peterburgi omadel.
Uusi pole veel soetanud aga mötte liigub, eks ole näha
Prosperile: Korteri ostsime naisega Viiburi Venemaale, sellepärast kulgeme Helsingi ja Venemaa vahet. Nyyd siis kaks korterit, yks Helsingis teine Venemaal Viiburis. Kui Venemaal käin on vaidtiivad kaasas, käin venelastega koos lennutamas Viiburis. Yhe korra olen ka Peterburis lennutamas käinud, kutsuti kaasa. Venelastel on vägev tehnika eriti Peterburgi omadel.
Aitähh info eest Kuule Tiit kui Sa seal venemaal lendamas käid siis räägi ehk nad tahaksid oma tehnikat ja lennuoskusi Hiiumaal demoda suvel. Tore oleks ka sealtpoolt inimesi siin näha lendamas. Ehk siis julgevad ka poisid Narvast siia metsikusse läände tulla. Oleme neid maseerinud aga ei võta veel vedu. Meil leidub ka inimesi kes oskavad vene keelt
Sellel teemal venelastega rääkinud veel ei ole aga kindlasti räägin.
Probleem on neil kindlasti viisaga, seda niikergesti ei anta+lennukite
kindlustus mida neil ka ei ole. Seda saavad ainult Moskvalased ja rikkad
Peterburgi omad endale lubada
Isegi minult kysitakse piiril kindlustust ja deklaratsiooni kui palju koik tehnika
kokku maksab
Tyytus on kyll, igakord tee autost ja lennukitest deklaratsioon aga mis sa teed, elu on selline Venemaal
Soome piiril pole mingit probleemi, koik on ok
Probleem on neil kindlasti viisaga, seda niikergesti ei anta+lennukite
kindlustus mida neil ka ei ole. Seda saavad ainult Moskvalased ja rikkad
Peterburgi omad endale lubada
Isegi minult kysitakse piiril kindlustust ja deklaratsiooni kui palju koik tehnika
kokku maksab
Tyytus on kyll, igakord tee autost ja lennukitest deklaratsioon aga mis sa teed, elu on selline Venemaal
Soome piiril pole mingit probleemi, koik on ok