M: Kaks FrSky V8FR-II 8CH w/Failsafe vastuvõtjat 35̈́
M: Kaks FrSky V8FR-II 8CH w/Failsafe vastuvõtjat 35̈́
Müüa kaks uut ja pakendis FrSky V8FR-II 8CH w/Failsafe vastuvõtjat.
Last edited by varustaja on Mon Jun 02, 2014 4:51, edited 3 times in total.
Team Losi LST XXL 1/8 scale Monstertruck, 105km/h electric speedboat, HBX massive 1/10 trophy truck, Align 450pro DFC,Compass Atom 500 fbl, MSH Protos MAX V2 800 (1.77m disk diam.)
Re: V: Kaks uut vastuvõtjat ühe vastu.
Äkki nii on õige? D-seeria vastu?varustaja wrote:Vahetan kaks uut ja pakendis FrSky V8FR-II 8CH w/Failsafe vastuvõtjat ühe FrSky D8R-ll 8CH plus telemetry w/Failsafe vastu.
Ja vaata mis Matsa kirjutab. X teeb sama töö ära.
Re: V: Kaks uut vastuvõtjat ühe vastu.
Minu viga, vaja on D8R-ll rx-iDreddix wrote:Äkki nii on õige? D-seeria vastu?varustaja wrote:Vahetan kaks uut ja pakendis FrSky V8FR-II 8CH w/Failsafe vastuvõtjat ühe FrSky D8R-ll 8CH plus telemetry w/Failsafe vastu.
Ja vaata mis Matsa kirjutab. X teeb sama töö ära.
Matsa kas vastuvõtja on uus? Teen asja lihtsamaks ja võin ka müüa 2 tk. 35€
Team Losi LST XXL 1/8 scale Monstertruck, 105km/h electric speedboat, HBX massive 1/10 trophy truck, Align 450pro DFC,Compass Atom 500 fbl, MSH Protos MAX V2 800 (1.77m disk diam.)
Mõtled vast X8R vastuvõtjat? Oleks nõus aga see 1,5km levi asemel võiks 2,5 olla FPV seisukohast. Või ma eksin ja ei peaks seda leviala näpuga taga ajama?Matsa wrote:Mille vastu sa soovid vahetada? Võin pakkuda XR8 vastuvõtjat.
See, kui palju levib on tavaline number mõne marketroidi märgades unenägudes! Reaalne levikaugus sõltub liiga paljudest muudest asjadest, kaasa arvatud ilmast kogu levi teel....varustaja wrote: Oleks nõus aga see 1,5km levi asemel võiks 2,5 olla FPV seisukohast. Või ma eksin ja ei peaks seda leviala näpuga taga ajama?
NB! Kui FPV peale lähed, siis *pead* *tingimata* kasutama ka muid ohutusvahendeid peale lihtlabase distansinumbri vaatamise. Telemeetria kaudu saadav signaalitugevuse info on indikatiivne, kuid mitte ohutusvahend.
Oleme sõbraga katsetanud praktiliselt kõik FrSky vastuvõtjad. Kõige suurem raadius on nendel mis sul praegu käes on. Kõik telemeetriaga VV kukkuvad praktiliselt ühte auku. +- paar sada meetrit. FPV jaoks see mis sul käes ongi kõige parem. Miks sul telemeetriat vaja on? OSDl on kõik see info olemas. Tahad kaugemale lennata- korralik peavalu. Suundantenn + modifitseeritud VV antennid. Ja muidugi kõik see mida cuprum kirjutas. Ohutusvahendite all ta mõtleb autopilooti. Olen 100% nõus cuprumiga. Mida suurem leviala sul on, seda parem, kindlam ja turvalisem autopiloot peab olema.varustaja wrote:
Mõtled vast X8R vastuvõtjat? Oleks nõus aga see 1,5km levi asemel võiks 2,5 olla FPV seisukohast. Või ma eksin ja ei peaks seda leviala näpuga taga ajama?