Otsin midagi sellist mis oleks stabiilne ja millel oleks ka piisavalt kandevõimet,et fpv kola vedada ja lennuaega saaks vähemalt pool tundi.
Kui kellegil midagi mulle sobivat kapi otsas tolmu kogub,siis andke aga märku ja samas ootan ka targemate soovitusi mu esimese lennuki valikul.
Rain.
O:Head lennukit,et fpv-d lasta
On pakkuda Pelicam 2000mm. Olemas pult, akud x2, laadija.
lennukil on ka peal FY-31AP Flight Stabilization System.
Parem oleks kui sa vastaks mulle siia kui pakub huvi: jorgan.seffer@gmail.com
lennukil on ka peal FY-31AP Flight Stabilization System.
Parem oleks kui sa vastaks mulle siia kui pakub huvi: jorgan.seffer@gmail.com
Futaba 6J
ACME Pelicam
ACME Pelicam
tubliParem oleks kui sa vastaks mulle siia kui pakub huvi: jorgan.seffer@gmail.com
guugeldades tundub hea masin see pelicam olevat aga ega see jutt sul foorumis juhuslikult antud isendi kohta ometi ei käi?
PostitusPostitatud: Teis Aug 06, 2013 22:36 Teema: Vasta viitega
Hei! Olen jälle hädas, ehk on kellelgi kogemusi.
Peale puusse sõitmis(sõna otseses mõttes) kallutab lennuk julmalt ühele küljele. Panin juba 60g raskust ja drimm on kah põhjas. Peale raskuse lisamist läks vähe paremaks.
Muidugi peale puusse sõitmis taastasin tiiva nii kus oskasin. Tundub sile ja korralik. Egast seda liimi kah ühele poole 60g lännu ;D
PostitusPostitatud: Teis Aug 06, 2013 22:36 Teema: Vasta viitega
Hei! Olen jälle hädas, ehk on kellelgi kogemusi.
Peale puusse sõitmis(sõna otseses mõttes) kallutab lennuk julmalt ühele küljele. Panin juba 60g raskust ja drimm on kah põhjas. Peale raskuse lisamist läks vähe paremaks.
Muidugi peale puusse sõitmis taastasin tiiva nii kus oskasin. Tundub sile ja korralik. Egast seda liimi kah ühele poole 60g lännu ;D