Selline jama,et umbes peale 5mintsa kasutamist ja vastuvõtja soojenedes läheb videosignaal aina nõrgemaks kuni levib parimal juhul ainult mingi 10 meetrit või kaob pilt üldse eest.
Kasutan cloverleaf antenne ja varasemalt pigistas põllu peal kilomeetri vabalt välja antud komplektist.
boscam5.8 200mw tx/rx
boscami 5.8 200mw signaal läheb aina nõrgemaks soojenedes
Kui võimalik, testi teise vastuvõtjaga.
Vastuvõtjast endast ka veidi. Tal on sees pingeregulaator 12V->5V ja see töötab kui praeahi. Kui piisavalt jahutust ei saa, kuumeneb üle ning võib tekkida pingelangus. Ma sama regu kasutanud käsijaamade toiteks statsionaarselt ning sai testitud, mis teeb kui jahutus piisav pole.
Ma enda vastuvõtjal viskasin hetkel pealmise kaane maha, siis käib kuidagi õhkugi läbi. Aluskorpusel on isegi olemas täiesti sobilik asukoht ventika paigalduseks.
Vastuvõtjast endast ka veidi. Tal on sees pingeregulaator 12V->5V ja see töötab kui praeahi. Kui piisavalt jahutust ei saa, kuumeneb üle ning võib tekkida pingelangus. Ma sama regu kasutanud käsijaamade toiteks statsionaarselt ning sai testitud, mis teeb kui jahutus piisav pole.
Ma enda vastuvõtjal viskasin hetkel pealmise kaane maha, siis käib kuidagi õhkugi läbi. Aluskorpusel on isegi olemas täiesti sobilik asukoht ventika paigalduseks.
The ground is the limit not the sky
- Eachine Racer 250
- KingKongSmart100
- Fox EPO Glider 2.32m
- Taranis ja FrSky kampott
- 1/10 SCT
- Camera: Runcam 2