Ohutus

Kõigest mis teiste alateemade alla ei mahu
Post Reply
Ets
Posts: 70
Joined: Mon Oct 22, 2007 14:30
Location: Hiiumaa

Ohutus

Post by Ets »

Mind ajendas kirjutama üha kasvav uudiste hulk teemal droonid ja nendega seotud õnnetused.Tänases delfis komenteeritakse laulupeol nähtud droone ja eile oli kanal 2 saade pundist Mehed jäävad koju, kus oli video kuidas drooni piloot lendas kõhtu laval esinenud klahvpilli mängijale!!!
Lugupeetud (või lugupidamatud) lendurid, piloodid kui kaugele peab see asi veel minema, kas keegi peab surma saama või tekitatakse kellegile tõsine trauma. Kui asi sedasi edasi läheb oleme varsti fakti ees kus ära keelatakse igasugune kaugjuhitav aparaat ja siis ei saa lennata ka need kes siiani häid looduspilte jahtinud on ja piinlikult turvareeglitest kinni peavad.Igasugune tehnika võib varem või hiljem alt vedada ja 1000 pealise rahva kohal alla sadada.Reeglid ja seadused on eelkõige välja kujunenud ohutust silmas pidades mitte teie kiusamiseks.Aga nagu mõni mees arvab, et turvavöö on ahistamine siis tundub, et ka meie hulgas on neid kes arvavad, et hea kaadri nimel võib riskida ka teiste tervisega või eluga.Muretsege endale suurema suumiga aparaat ja tehke seda ohutust kaugusest palun lõpetage laus lollus ja võidu võistlemine parimate kaadrite nimel.

Tänan tähelepanu eest ja ohutut lendu soovides,

Ets
User avatar
Submarin
Posts: 826
Joined: Sun Aug 27, 2006 17:49
Location: Tln

Post by Submarin »

100 lendurit peab reeglitest kinni, aga 20 lolli läheb lendab ikka. Ei suuda seda maailma parandada. See on lõputu jahumine.
Futaba T8FG
TBS Discovery
GoPro 3 BE +

51980760
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Exceptio probat regulam :)
Lühendatud vormist saadakse tihti valesti aru; selle õige lähtetähendus on järgmine: erandi olemasolu kinnitab reeglit erandiga mitte kaetud juhtudel. Näiteks, pühapäeval auto parkimise keeld tähendab lubatud parkimist ülejäänud kuuel nädalapäeval. :roll:
Tegelikult ei taha suva võrdlusi tuua aga eks paljude asjadega ole sama jama. Eks see piltide jahtimine uudiste tarbeks ongi võtnud riski piiri. Mida vaadatakse ülevalt ja mida lukuaugust ning ikka sellepärast ,et põnevam oleks. Maailma algusest saati on neid käske kirjutatud aga........ Oli siis vaja EEVAL seda õuna sealt puu otsast võtta :twisted: Proovime ise olla nende 100 seas ja jälgime head tava ning ohutust. Muud me vist tõesti teha ei saa.
User avatar
kyylik
Posts: 1181
Joined: Sun Feb 20, 2011 21:53
Location: Rakvere

Post by kyylik »

ohutust võib alati üle korrata siin,ehk keegi ikk lõpuks saab asjast aru.hoida suud lukus ja mõelda et "nagunii midagi ei muutu" eieiieieieiei nii ei tohi.(muidu jääb mulje nagu eestis kombeks: ennetus on 0,siis pärast hea süüdistada)
seriff
Posts: 737
Joined: Wed Dec 19, 2007 22:16
Location: Põlvamaa

Post by seriff »

Olen kindel et need kes lennutasid ei kuulu siia ja vaevalt et loevadki seda.
53457079



Ridali lennuklubi.
Post Reply