Boscam videolink

Saatjad, vastuvõtjad, servod, elektroonika jms
Post Reply
zilpa

Boscam videolink

Post by zilpa »

Soetasin omale banggood.com'ist Boscam'i 5.8 Ghz videolink komplekti (Boscam 2.4G 8CH 500mW Wireless AV FPV Transmitter Receiver TS321+RC302), et see mudelauto peale mountida. Ja kaamera 1/3 Sony Effio CCD NTSC 700TVL OSD FPV 130W

Peale toite ja juhtmete ühendamist tuleb pilt küll ette aga on paigast ära. Pildi keskelt jookseb tumedam riba üle... vahepeal läheb normaalsemaks (kui see riba monitori ülemisse äärde jookseb) aga üldiselt sellisega autot ei juhi.

Üritan nüüd aru saada kus võib probleem olla:

1. kaamera - testisin ka teise CCTV kaameraga ja tulemus oli ikkagi sama, niiet selle ma välistaksin.
2. TX - seal oli mingi timmer mida sai kruttida aga see ei muutnud midagi.
3. RX - ?

Proovisin ka erinevaid kanaleid aga kõigiga sama tulemus.

Hetkel on tunne, et peab hiinast jälle uue komplekti tellima kuna ma ei tea isegi kas katki on TX või RX moodul.

Oskab keegi anda soovitusi enne kui uut tellimust vormistan kuidas probleemi võiks lahendada. Ehk on kellelgi sarnane moodul olemas ja saaks korra katsetada?
Riff

Post by Riff »

Tee sellest ribast pilt ning saada banggoodi reklamatsiooni kirjeldus, las saadavad uue või pakuvad lahenduse välja. Banggoodi tehniline tugi/kliendi probleemidega tegelemine on siiamaani olnud suhteliselt hea.
T-Rex 600 EFL DFC 3GX HV; T-Rex 600N DFC 3GX OS55 LimitedEdition HV; HK250GT - DFC 3gx savöx jne :) ; RF 5,5G; DX9; RoboCat 280 (Holybro F7, Tekko32, Atlata2 HV, Monster 2 jne )
businessman

Re: Boscam videolink

Post by businessman »

zilpa wrote:Soetasin omale banggood.com'ist Boscam'i 5.8 Ghz videolink komplekti (Boscam 2.4G 8CH 500mW Wireless AV FPV Transmitter Receiver TS321+RC302), et see mudelauto peale mountida. Ja kaamera 1/3 Sony Effio CCD NTSC 700TVL OSD FPV 130W
Kumb ta siis on? See küll probleemi ei puuduta, aga mis sagedusel auto töötab, kui video on 2,4GHz?
cbjuss

Post by cbjuss »

kui ma nüüd õieti aru saan,et see on horisontaalne tume riba,mis jagab pildi pooleks ja aeglaselt üle ekraani liigun,siis see tähendab,et ekraani kaadrisagedus erineb sellest,mida kaamera välja annab
Katsetuseks pane kaamera otse ekraani külge - kuidas siis on?Kui midagi ei muutu,siis on raadiolink korras.Kaamera annab välja kaadriimpulsi ja seda kasutab alles ekraan.TX RX ei vaja seda
Lahenduseks pakun otsida ekraanil,või kaameras kohta,kus saab kaadrisagedust muuta
cbjuss

Post by cbjuss »

lisaks
kaadrisagedust tähistatakse VERT SYNC
snoopy

Post by snoopy »

Kui sul on NTSC kaamera ja PAL monitor, siis töötab kõik ootuspäraselt 8)
cbjuss

Post by cbjuss »

Sorry!
Snoopil on õigus
Selle võimaluse ma unustasin ära
NTSC baseerub jänkide 60hz peal ja PAL euroopa 50hz peal.Sealt see triip tulebki
Post Reply