Akku läks tossasma
Akku läks tossasma
Mul juhtus üks äpardus auto akkuga siukene ,et akku läks tossama ja nüüd ei taha auto ültse enam töötata.Ja proovisin täis kah laadida akusi aga ei tööta ikka.Et milles võib asi olla.
No õigemini mul läks see akku mis on pööramis servo ja sisse välja lülitamis oma.Ja seal on neli aku patareid ühe hoidiku sees.Muidu aku patareid on sanyo omad 2700mh.Ning selle tossamise tagajäriel sulas aku patareide hoidik auto põhja külge kinni ja hoidik sulas kah natukene ära
.Üks vedru oli enne seda asja ültse natukene veninud.

No panid eeldatavasti vähemalt ühe aku valet pidi sinna akuboksi. Uus akuboks ja uued akud abiks...
Lauri Laidna - www.pistik.com
No ok ma ostan uued akud.Aga kui palju see aku karp maksta võib?Ja kas ilma selle aku karpida saaks kah vä et olen näinud siukeseid akusi mis on lausa mõeldus vastu võtjale nagu kobaras koos.Kas see akku ei sobiks vä.Ja kas keegi on kokku puutunud ise kokku pandud akudega mis lähevad vastu võtjale et saaks ju neljast aku patareist kah vastu võtjale teha aku ilma selle kastita
.

-
www.renovaar.ee paneb punktkeevitusega akupakke kokku. Akupaki tegemine oli vist 120kr sealhulgas siis kõik vajalik, lisandub akude hind. Võta ka õige juhe ja pistik kaasa!
Punktkeevitusega akupakk sobib vastuvõtjale küll, kuigi joodetud on iga kell kindlam, aga seda peab oskama.
Punktkeevitusega akupakk sobib vastuvõtjale küll, kuigi joodetud on iga kell kindlam, aga seda peab oskama.
Lauri Laidna - www.pistik.com
Aku karp maksab kõigest 9.50
http://www.oomipood.ee/index.php?a_k=PI ... =PISTPATAA
http://www.oomipood.ee/index.php?a_k=PI ... =PISTPATAA
Ostsin uued akud ära ja laadisin neid nagu öeldi 16h alguses ja panin sinna aku karpi sisse ja jälle midagi.Et kas viga on siis aku karbis või millegis muus?
Käisin täna seal oomi poes ära aga neil ei olnud seda neljalist aku karpi.Oli kahjuks otsa saanud.Et kas keegi teab vee mingeid kohti kus saaks siukest asja tartust?
Käisin täna seal oomi poes ära aga neil ei olnud seda neljalist aku karpi.Oli kahjuks otsa saanud.Et kas keegi teab vee mingeid kohti kus saaks siukest asja tartust?
-
-
www.tevalo.ee Zavoodi lähedal see. 

Googlet proovisid üldse? esimene ning väga loogiline vaste : www.tevalo.eemushu 123 wrote:Kas linki või kaarti ei saaks anda vä.