M: Algajale elektrilennuki täiskomplekt (Müüdud)
M: Algajale elektrilennuki täiskomplekt (Müüdud)
Teen teema uuenduse otse peakirjes:
Pakun Kyosho EP CESSNA SKYLANE 182 M24 mudelit:
http://www.kyosho.com/eng/products/rc/ ... id=100282
Tegu on täiskomplektse algaja lennukiga.
Komplekt on väga sarnane sama firma Piperiga, väike erinevus seisneb lennukikere kujus.
Lennuk on teinud kuskil 15 lennukorda ja on siiani väga heas seisukorras.
Kaasa tuleb saatjale värske patareide komplekti, ehk on võimalik kohe "karbist välja" lendu panna see asi, kui ilm lubab.
Saatjal on trainer väljund, mistõttu saab teda kasutada ka simulaatorites.
Ostja saab kaasa ka teise aku.
Hind: 1850 krooni.
Kontakt: 53416276
Pakun Kyosho EP CESSNA SKYLANE 182 M24 mudelit:
http://www.kyosho.com/eng/products/rc/ ... id=100282
Tegu on täiskomplektse algaja lennukiga.
Komplekt on väga sarnane sama firma Piperiga, väike erinevus seisneb lennukikere kujus.
Lennuk on teinud kuskil 15 lennukorda ja on siiani väga heas seisukorras.
Kaasa tuleb saatjale värske patareide komplekti, ehk on võimalik kohe "karbist välja" lendu panna see asi, kui ilm lubab.
Saatjal on trainer väljund, mistõttu saab teda kasutada ka simulaatorites.
Ostja saab kaasa ka teise aku.
Hind: 1850 krooni.
Kontakt: 53416276
Last edited by tarvo on Fri Nov 02, 2007 21:07, edited 5 times in total.
-
Muide müügiks ei ole Piper vaid "CESSNA SKYLANE 182 M24"alku wrote:Ma kull ei usu et sa saad om astandard servod kyosho piperile peale.Sentry wrote:Ma usun et saan oma normaal suurusega Futuba servod sinna sisse sobitatud, aga asi on selles et mul on siin juba väike pultide kogumik nendest täiskomplektidest.
Seal 4 juhet.
Ma ütleks, et algajale on see sobilik, kuigi tema juhtimine nõuab natuke rohkem pingutamist, kui suure traineriga, siis hind on soodsam ja sellisega saab ka ilma kogenute juhendamiseta lennata, kui simus proovitud.
Samuti ei juhtu sellise lennukiga mõistlikult kukkudes (mootor seisatud ja nina kergitatud) tavaliselt midagi. Küll aga on väga soovitatav lennutada ainult tuulevaikse ilmaga.
Ma olen enda omaga vast mingi 10 akutäit nüüd lennanud, on olnud ka väiksemaid kukkumisi, kuid lennuk on korras, vaid mõni iluviga.
Kui sa selle margi kasuks otsustad, siis minu oma saaks omale 2000 krooniga.
Samuti ei juhtu sellise lennukiga mõistlikult kukkudes (mootor seisatud ja nina kergitatud) tavaliselt midagi. Küll aga on väga soovitatav lennutada ainult tuulevaikse ilmaga.
Ma olen enda omaga vast mingi 10 akutäit nüüd lennanud, on olnud ka väiksemaid kukkumisi, kuid lennuk on korras, vaid mõni iluviga.
Kui sa selle margi kasuks otsustad, siis minu oma saaks omale 2000 krooniga.
Viimastele vastuseks:
Lennuk on tõepoolest täiesti korras ning kõik, mis lennukiga kaasas oli (näiteks juhend, mingi õppevideo ja muu selline), läheb ostjale ilusti karpi kaasa.
Aku kestab umbes 10 minutit, kui ei lenda täispööretega kogu aeg.
Pilti ma pole pannud, sest mul pole endal aparaati, peaksin seda laenama hakkama. Kui midagi üle ei jää, siis ilmselt võtan selle ette
Hind minu meelest pole liialt kõrge, sest toode pole kaotanud ei oma kaubanduslikku ega ka praktilist väärtust.
Ahjaa, kaasa saab ka lisaaku, mille ma hiljem juurde ostsin.
Lennuk on tõepoolest täiesti korras ning kõik, mis lennukiga kaasas oli (näiteks juhend, mingi õppevideo ja muu selline), läheb ostjale ilusti karpi kaasa.
Sellist "kukkumist" pole olnud, mis lennukile haiget teeks. Samas ega selle lennukiga mingit erilist maandumist ju ei tee, mina olen ta rahulikult kõrgema rohu sisse vaikselt väljalülitatud mootoriga maandanud.SASS160 wrote:Kas muidu kõik on korras, kukkunud ei ole? Kaua aku peab? Oleksin kindel ostja, kui hinnaga saaks natukene kaubelda ja sammuti oleks soov näha konkreetsest isendist pilti.
Aku kestab umbes 10 minutit, kui ei lenda täispööretega kogu aeg.
Pilti ma pole pannud, sest mul pole endal aparaati, peaksin seda laenama hakkama. Kui midagi üle ei jää, siis ilmselt võtan selle ette
Hind minu meelest pole liialt kõrge, sest toode pole kaotanud ei oma kaubanduslikku ega ka praktilist väärtust.
Praegu on lennuk alles. Ma elan Mustamäel, õhtuti saaks siis lennukit Mustamäele vaatama tulla. Põhimõtteliselt saaks ilmselt päeval ka näha Pärnu maanteel Tondi kandis, kui ma karbi hommikul autosse paneks.Jyrka wrote:Jõudu. Kas oled juba oma kaubast lahti saanud? Tekkis ka soov seda lennukit omada, kus kandis sa linnas pesitsed ehk tuleks ja viskaks silma peale.
Ahjaa, kaasa saab ka lisaaku, mille ma hiljem juurde ostsin.