eile Piibel täna Kollasel
eile Piibel täna Kollasel
Hei! Täna lähme Piibele, Lauri ja Cuprumiga vähemasti. Tulge ka, seal hää sile, kruusahunnikuid enam pole. Alustaks 1900 ajal või nii?
Filmimehed võiks ka sinna tulla, äkki Kolja ka platsis;)
Filmimehed võiks ka sinna tulla, äkki Kolja ka platsis;)
Last edited by Marek on Tue Jul 03, 2007 10:41, edited 2 times in total.
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=1144
ei paku huvi?
ei paku huvi?
Piibe on lausa väga puhas,justkui pühitud oleks,tingimused väga head!!
Ise ei tule kuigi on lähedal ja meeldib ja väga tahaks ,aga tööl kuni 2100.
Ise ei tule kuigi on lähedal ja meeldib ja väga tahaks ,aga tööl kuni 2100.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Nu Piibe õhtuvalgusest ilusamat pole aga samas kollasele on mul 7 min sõitmist, ei tea mis kadunud Reivo ja muud mehed teevad, võiks nagu kõik foorumis märku anda, siis oleks ka kooslendamise maiku asjal, muidu läheb varsti iga koll oma sohu.
Ahh, ma ikka Piibele, seal super ilusaid maandumisi teha saab ja äkki isegi deltaplaaniga lennata
Ahh, ma ikka Piibele, seal super ilusaid maandumisi teha saab ja äkki isegi deltaplaaniga lennata

Submarine on üldse äge mees
Peaks vist teema pealkirja muutma.
Täna siis koguneks kollasele, olen kindel, et õhtu ei tule kehvem kui eile. Huvitav kas eile muidu kollasel ka käidi? Ise tulen ainult korraks, kuna jalgpallimäng kell 1900 aga teised kõik tulge kindlasti.
Ilmajaam lubab kerget tuult ja sooja õhuvoolu. Cuprum võiks kõrgusemõõtja peale mõelda ja keegi võiks sellist sorti Eesti rekordile mõelda;) kuigi siis tuleks küll Tallinna lennujuhtimiskeskusega nõu pidada, sest viimati tõusis Cupi nii muuseas oma lennuki kirbu essuks.
Veelkord: eile oli tõesti super koosviibimine. Ilm oli parem kui parem, lendajaid oli nii mudeliste kui deltaplaneriste (kes oskas õiget nägu teha, sai ka ise lennata
) ja kõik lõppes hästi. Mõned uued mehed küll kohkusid veidi kui pidi rada kergelennukitega jagama aga sellega harjuti kiiresti. Puudust polnud ka extreem sündmustest ja imedest. Üks noormees õppis põhimõtteliselt päevaga ära nii õhkutõusu, lendamise, vigurlennu ja maandumise (maandumised tegid nii mõnelegi tegijale silmad ette). Extreem arvestuses sai võidu sama noormees: kuna mootor seiskus kaugel ja madala siis kukkus ta lennuk vanasse heasse permuudametsa, kus lebab nii mõnegi lennuki juppe. Õnneks, peale 25 min otsismist leiti peaaegu terve lennuk - järgmise korrani 
Kohal olid: Submarine, Cuprum, Boris ja tema wingman, Mart&Kristo, Tarvo (kuhu flamenko tüdruk jäi?), Kuno ja 2 proppi, Eesti Päästeameti silmarõõm, deltaplaneristid Ants&Co, filmimees Vallo ja paljud paljud teised.
Ja lõpetaksin lauluisa Ernesaksa veidi muudetud hüüdega: "Lendamiseni!";
OIHHH! VALLO ON JUBA OMA TEEMAS KUUPÄEVASID MUUTNUD, noh siis on 2 teemat, topelt ei kärise

Peaks vist teema pealkirja muutma.
Täna siis koguneks kollasele, olen kindel, et õhtu ei tule kehvem kui eile. Huvitav kas eile muidu kollasel ka käidi? Ise tulen ainult korraks, kuna jalgpallimäng kell 1900 aga teised kõik tulge kindlasti.
Ilmajaam lubab kerget tuult ja sooja õhuvoolu. Cuprum võiks kõrgusemõõtja peale mõelda ja keegi võiks sellist sorti Eesti rekordile mõelda;) kuigi siis tuleks küll Tallinna lennujuhtimiskeskusega nõu pidada, sest viimati tõusis Cupi nii muuseas oma lennuki kirbu essuks.
Veelkord: eile oli tõesti super koosviibimine. Ilm oli parem kui parem, lendajaid oli nii mudeliste kui deltaplaneriste (kes oskas õiget nägu teha, sai ka ise lennata

Kohal olid: Submarine, Cuprum, Boris ja tema wingman, Mart&Kristo, Tarvo (kuhu flamenko tüdruk jäi?), Kuno ja 2 proppi, Eesti Päästeameti silmarõõm, deltaplaneristid Ants&Co, filmimees Vallo ja paljud paljud teised.
Ja lõpetaksin lauluisa Ernesaksa veidi muudetud hüüdega: "Lendamiseni!";
OIHHH! VALLO ON JUBA OMA TEEMAS KUUPÄEVASID MUUTNUD, noh siis on 2 teemat, topelt ei kärise

Nu mõelda ju võib, aga kardan, et ega seda nii kiiresti välja ei mõtle ;(Marek wrote: Ilmajaam lubab kerget tuult ja sooja õhuvoolu. Cuprum võiks kõrgusemõõtja peale mõelda
Seda enam, et õhtuks kipuvad enamus voolusid juba tuttu minema
Neh, ka minu 2 surnud mootoriga maandumist võib vast nende alla liigitada. Loodan siiski, et õhtul lennukit kokku pakkides ka laibastumise põhjuse üles leidsin.Marek wrote: Puudust polnud ka extreem sündmustest ja imedest.