Müüdud: ekukene22-le
Müüdud: ekukene22-le
Tundub, et ülekannete tegemisel ei ole ta just kõige kibedam käsi- esmaspäeval lubas, pakk pidi ka esmaspäeval tema postiautomaati jõudma, aga täna juba reede ning ei kippu ega kõppu. Ühele saadetud privaatsõnumile pole ka reageerinud. Asja hind oli küll vaid 5€, vaid postitamise kulude katteks, aga tundub, et tema joks on enda renomee veelgi odavam. Siit ajalugu otsides oli üks temaga seotud juhtum veel. Seega ega vist soovita kellelgi temaga edaspidi kaupa teha.
kõik on õpitav
Helistas mulle hiljuti isik ja päris müügis oleva saatja kohta. Küsis kuidas diili teeme. Küsisin, kus kodanik elab. Vastas, et Paldiskis( juba hakkas punane tuli põlema)
Ütlesin, kuna plaanis nagunii ringi sõita õhtul, võin puldi ise ära tuua. Sellepeale kõne katkestati
Korras vend on see korraliku kasutajanimega ekukene22
Minuarust kirjutas siin ammu juba, et teeb mudelitega lõpparve.
Ütlesin, kuna plaanis nagunii ringi sõita õhtul, võin puldi ise ära tuua. Sellepeale kõne katkestati
Korras vend on see korraliku kasutajanimega ekukene22
Minuarust kirjutas siin ammu juba, et teeb mudelitega lõpparve.
Team Losi LST XXL 1/8 scale Monstertruck, 105km/h electric speedboat, HBX massive 1/10 trophy truck, Align 450pro DFC,Compass Atom 500 fbl, MSH Protos MAX V2 800 (1.77m disk diam.)
Kui diil oli privas kokku lepitud, siis helistas ja ütles, et esmaspäeval kannab ja kindlasti helistab ka kui ülekanne tehtud- tema sõnul on ta siiamaani kõigile niimoodi helistanud.
Pole hullu, mul oli nagunii tegu seismajääänud asjadega mis polnud osaliselt ka perfektses töökorras (selles osas sai teda ka teavitatud) ja viis euri pole põdemist väärt, aga nüüd ehk teistele abiks, et tuleb kellestki hoiduda.
Pole hullu, mul oli nagunii tegu seismajääänud asjadega mis polnud osaliselt ka perfektses töökorras (selles osas sai teda ka teavitatud) ja viis euri pole põdemist väärt, aga nüüd ehk teistele abiks, et tuleb kellestki hoiduda.
kõik on õpitav