LEITUD DJI Phantom

Tri, Quadro, Hexa, Octo, "Droonid" jne
Post Reply
kooreyrask
Posts: 2
Joined: Sat Oct 04, 2014 20:29

LEITUD DJI Phantom

Post by kooreyrask »

Leidsin eelmisel nädalavahetusel Ida-Virumaalt alla kukkunud DJI-Phantom drooni. FB droonide ja nelikopterite grupist siiani omanikku leidnud ei ole, äkki tunneb keegi siin foorumis oma ära? Vihjeks nii palju, et aparaat oli pudenenud ühe palju suurema tiiviku kõrvale. Kes arvab, et see võiks talle kuuluda võib mulle kirjutada. Omaniku selgitamsel on abiks kui ütled, kus kandis see täpsemalt juhtuda võis.
Link pildile.
https://www.dropbox.com/s/18aef3376xj4m ... n.jpg?dl=0

E-mail: kooreyrask@gmail.com
User avatar
prosper
Posts: 1621
Joined: Mon May 11, 2009 18:22
Location: Hiiumaa
Contact:

Post by prosper »

Mulle tundub ,et varsti leiab neid aparaate igast põõsast. Tuleks koostada ikka see "drooni välimääraja"ja kaartistada leiualad. Ja pilt on abiks liigi määramisel ning pesa tuvastamisel. Eks praegu on ka rändeaeg ja loomulik kui mõni talvituma jääb :) Tuleb vist pehme talv , teab vanarahvas droonide järgi ilma ennustada. :)
User avatar
cuprum
Posts: 1548
Joined: Fri Mar 09, 2007 22:16
Location: EEKE

Post by cuprum »

Ja siis teises lõimes vingume teemal, et lennuamet tahab asja kontrolli alla saada....
kooreyrask
Posts: 2
Joined: Sat Oct 04, 2014 20:29

Post by kooreyrask »

See isend oli rändega ilmselgelt hiljaks jäänud, aku välja visanud ja juba lõpnud. Omanikud võiksid oma lemmikuid kuidagi rõngastada, siis saaks ulapeale läinud loomad lihtsamalt koju.
meph
Posts: 20
Joined: Tue Apr 09, 2013 16:25

Post by meph »

Sellest ammu juttu olnud, et nn. "ära rõngastada" tuleks lennumudelid. Mul label printeriga kleebitud enda riistadele kontaktandmed peale, kui peaks migreeruma minema riist :)
Post Reply