M: pakun Tallinnas 3D trükiteenust (20x20x~30 cm, ABS, PLA)

Koht kus hea-ja-parem kraam leiab endale uue omaniku!
Post Reply
ulmeKulgur

M: pakun Tallinnas 3D trükiteenust (20x20x~30 cm, ABS, PLA)

Post by ulmeKulgur »

Nagu siin teemas jutustan, on mul kah nüüd 3D printer.

Põhiliselt peab ta mu oma robotite ja droonide juppe tootma, aga kuna hetkehindade juures oleks kõigil omale printerit sebida majanduslikult veidike koormav, pakun ka teenustrükki. Seda pakun nii eraisikuna kui firmana. Printer kuulub mulle eraisikuna, aga alati saan laenata teda oma firmale, et see saaks teile teenuseid osutada... nii et kui vajate arvet, siis saab arvet.

Hinnad on esialgsed, kuna kogemust on vähe ja kliendiks olen seni ise olnud. :D

* Filamendi kuupsentimeeter: 22 senti, nii pikkade kui lühikeste tööde puhul, mis sisaldab nii energiakulu, masina kulu, trükilaua puhastamist ja lakkimist kui detaili viimistlust (liivapaber + atsetoon)

* Töö ette võtmise tasu: 5 eur
* ...selles sisaldub kõigi detailide ette võtmine, kui neid mitu on
* ...selles sisaldub kulguriga kohalevedu Tallinna piires
* Mujale saatmine: vastavalt postiteenuste võimalustele

Kontakt: tel. 55 75553, info [2t] droid.eu.com

Märkused:

* Palun enne juulit mitte tormi joosta, mul on üks palgatöö lõpetamisel lisaks oma firma asjadele.

* Detailide max. mõõdud: 20 x 20 x ~<25 cm (max. kõrgus pole täpselt teada, kuskil alla 30 cm, väga kõrged tornid tulevad printimise ajal põhjast lahti).

* Kõiki kujuteldavaid asju pole realistlik printida, sest õhu otsa ehitamine on ikka suhteliselt keeruline. Seda saab teha, kui vaht alla ehitada, nii et õhulosside ehitamine vajab eelnevat kooskõlastust... :D

* Hetke materjalivalik: must ABS, must PLA (valik täieneb), kui materjalivalikut on vaja töö jaoks täiendada, siis väike juurdehindlus tööle on tarvilik.

Et anda aimu tööminutite kulust, siis sellise 1 x 1 x 1 cm plastmassist kuubiku tegemiseks kulub ca. 0.8 cm3 materjali, ehk ilma töö ettevõtmise tasuta 17 senti.

Image

Image
Last edited by ulmeKulgur on Sat Jun 28, 2014 18:32, edited 2 times in total.
ulmeKulgur

Post by ulmeKulgur »

Olen nüüd praktilise kogemuse põhjal hinda täpsustanud: ajatariif kaob ära, töö alustamise tasu jääb samaks, ja Sliceri programmi raporteeritud plastmassi filamendi kulu 1 cm3 = 22 senti.

Selle hinnaga saab kõik kulud ja sekeldamised (töölaua puhastamine atsetooniga, printeri majakese kuumutamine fööniga, lakkimine juukselakiga, detaili puhtakslõikamine ja ABS-detaili atsetooniga üle laskmine) ilusti kaetud.
carebear

Post by carebear »

Mis faili vorminguid vastu võtad? .par laiendust teed?
Post Reply