Nii, minul on lennuk juba autos ja peale 17:00i stardin Piibe suunas. Ilm peaks olema tuulevaikne kui vahepeal võib uduvihma sabistada - loodetavasti mitte Piibel. Ei tea ka mis sellest teeremondist enne Piibet saanud on, kas üldse ligi pääseb, kui kellelgi infi on siis see oleks teretulnud.
Andke ikka teada kes plaanivad kaasa tulla
tore, hoiame noa alla sattujatele pöialt, et kõik hästi läheks, Submarine on vist ka lõikusel või lõikusele minemas.
Tänasest üritusest on ka Jaan, Maksim, Aleksandr ja Kolja informeeritud, loodame neid Piibel näha. Tulema peaksid ka Piperi kaotanud piloodid, nii et saab vist lõbus olema.
Kollasel käidud ja prop mullaseks saadud
Midagi hullu ei juhtunud, ainult mootori kinnitus tuli kere küljest lahti, platsil ca ga ei õnnestunud kinni panna, homme siis kuumaliimiga. Ühtlasi üritab vist väikest kallet alla tekitada.
Paar pilti sai ka tehtud, kui mahti saan viskan ülesse.
Sinna metsa on mõtet minna vaid suure kambaga ja organiseerida nn. ajujaht,muidu ei leia seal midagi,võib ainult metsa ära eksida.Ootaks lennuki omanike poolt ettepanekuid,millal minna,arvan,et ülejaäänud seltskonnal pole ka midagi selle vastu,et teha üks jalutuskäik metsa.
Olen oma Piperit, 1.4m tiivaga, samuti pikalt metsast otsinud.
Möne päeva pärast avastasin mudeli puuladvast. Oli Tamme otsas, ca 30m körgusel, ja näha vaid kitsa nurga alt.
Vaadates seda metsa pilti julgeksin arvata, et on ehk ka puuvörasse kinni jäänud.
Oma mudelil käisin ronimisraudadega järgi.
Kätte sain.
Kui mudel just pruks lennanud pole, siis oleks veel väike lootus, et ehk teevad servod mingit häält liigutades...
Käisin täna GPSiga eile näidatud suunas piirkonna läbi ristipõiki...ja minu arvamus on asjast selline et selle lennuki leidmine on suht juhuse asi muidugi kui suund on õieti näidatud igatahes kolm tundi otsinguid minu poolt on tulemusteta... Crying or Very sad ja ka inimketi moodustamine sellises võsas on suht tühja tulemusega ....kui saaks muidugi täpsemalt teada kui kaugele see lennuk üldse kasvõi silma järgi lendas ja kuidas ta kõrgust kaotas...kui kaotas...muidu võibki jääda seda metsa kammima...ja võibolla oopis valest kohast... suunast...
----------------------------------------------------------
CAP 580
Super Tiger 90
MX 12
SMC 14
Kanalid: 72