TALVEPÄEVAD 7-8 MÄRST 2015
TALVEPÄEVAD 7-8 MÄRST 2015
Teeks siis 2015 aasta üritustega otsa lahti jälle.
Ootaks kõiki mudeliste Alujoa Puhkekeskusesse 7-8 märtsil. Nagu alati, on oodatud kõik oma mudelite, perede ja lastega.
Ürituse osavõttu tasu on 30eur näo pealt (laste eest raha ei taha), hinna sees on söögid (laupäev-pühapäev), ööbimine, puhtad voodilinad, kuum saun öö otsa. Kohvi/tee, snäkid... nälga keegi ei jää. Omalt poolt tuleks siis kaasa võtta sauna õlled ja kes peale pikka väljasolemist tahab natukene soojemat võtta söögi kõrvale, siis selle ka!
Kui võimalik, siis võtke oma saunalinad ja plätud kaasa, kes sauna plaanivad minna. Kohapeal on küll olemas, aga ma pole kindel, kas kõigile jätkub.
Ööbimis kohti jagub kõigile, on olemas neljaseid, kolmeseid, kaheseid ja kaheseid suure voodiga tube. Kellel kindel soov mingi kindel tuba omale bronnida, siis andke mulle teada PS-iga. (info koha kohta www.alujoa.eu)
Kõik kes eelmine aasta käisid, teavad kuhu tulla, kes ei käinud, siis asukoht kaardil on siin:
http://maps.google.com/maps?q=59.403576 ... 9&t=h&z=17
Peterburi maanteelt, keerata Toila poole, KOHE peale Toila asula märki keerata paremale, sõita otse niikaua kuni tulevad suured ümmargused vilja kuivatid (kui ma ei eksi), kuivatitest paremalt mööda ja keerata jälle paremale, siis on vasakut kätt suured kuused tee ääres, kui kuused saavad läbi, keerata vasakule keelu märgi alt sisse, oletegi kohal.
Koguneda võik laupäeval hiljemalt kella 12-ks, muidu jääb päevavalgusest väheseks lendamise jaoks.
Loodame siis selleks nädalavahetuseks paremat ilma ja teeme tulijate nimekirja lahti. Palun, saatke mulle PS-i kes on tulijad ja mitmekesi + kellel siis tubade erisoovid!
Maksta saab ülekandega, minu abikaasa on seekord raamatupidaja, pange tema kontole Svetlana Keks 221022929935. Selgituseks siis talvepäevad + pistiku kasutaja nimi + mitu inimest.
Ootaks kõiki mudeliste Alujoa Puhkekeskusesse 7-8 märtsil. Nagu alati, on oodatud kõik oma mudelite, perede ja lastega.
Ürituse osavõttu tasu on 30eur näo pealt (laste eest raha ei taha), hinna sees on söögid (laupäev-pühapäev), ööbimine, puhtad voodilinad, kuum saun öö otsa. Kohvi/tee, snäkid... nälga keegi ei jää. Omalt poolt tuleks siis kaasa võtta sauna õlled ja kes peale pikka väljasolemist tahab natukene soojemat võtta söögi kõrvale, siis selle ka!
Kui võimalik, siis võtke oma saunalinad ja plätud kaasa, kes sauna plaanivad minna. Kohapeal on küll olemas, aga ma pole kindel, kas kõigile jätkub.
Ööbimis kohti jagub kõigile, on olemas neljaseid, kolmeseid, kaheseid ja kaheseid suure voodiga tube. Kellel kindel soov mingi kindel tuba omale bronnida, siis andke mulle teada PS-iga. (info koha kohta www.alujoa.eu)
Kõik kes eelmine aasta käisid, teavad kuhu tulla, kes ei käinud, siis asukoht kaardil on siin:
http://maps.google.com/maps?q=59.403576 ... 9&t=h&z=17
Peterburi maanteelt, keerata Toila poole, KOHE peale Toila asula märki keerata paremale, sõita otse niikaua kuni tulevad suured ümmargused vilja kuivatid (kui ma ei eksi), kuivatitest paremalt mööda ja keerata jälle paremale, siis on vasakut kätt suured kuused tee ääres, kui kuused saavad läbi, keerata vasakule keelu märgi alt sisse, oletegi kohal.
Koguneda võik laupäeval hiljemalt kella 12-ks, muidu jääb päevavalgusest väheseks lendamise jaoks.
Loodame siis selleks nädalavahetuseks paremat ilma ja teeme tulijate nimekirja lahti. Palun, saatke mulle PS-i kes on tulijad ja mitmekesi + kellel siis tubade erisoovid!
Maksta saab ülekandega, minu abikaasa on seekord raamatupidaja, pange tema kontole Svetlana Keks 221022929935. Selgituseks siis talvepäevad + pistiku kasutaja nimi + mitu inimest.
YAK 54
T-REX 700
kanal: 2,4G
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
TALVEPÄEVADELE TULEVAD:
1: Keks koos perega
2: kyylik
3: STan (Tanel) +1
4: ufo (Margus) +1 (Urmas)
5:
6: KristoR
7: Ervin2
8: Marek
9: RC Kratt (Tiit) tulevad naisega
10: korsten (Margus)
11: Matsa
12: Kristjan ja Elina
13: särts
14: cuprum tulevad kahekesi
15: Ropka
16: Kuno
17: Stayazz
18: imm
1: Keks koos perega
2: kyylik
3: STan (Tanel) +1
4: ufo (Margus) +1 (Urmas)
5:
6: KristoR
7: Ervin2
8: Marek
9: RC Kratt (Tiit) tulevad naisega
10: korsten (Margus)
11: Matsa
12: Kristjan ja Elina
13: särts
14: cuprum tulevad kahekesi
15: Ropka
16: Kuno
17: Stayazz
18: imm
Last edited by Keks on Wed Mar 04, 2015 22:19, edited 21 times in total.
YAK 54
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
T-REX 700
Maksim Keks 5228035
- IDSuRnUaEd
Re: Talvekad
tundub et meie kamp on komplekteeritud,,hetkel siis särts ja vist ufo kh kaasa korjata.särts wrote:Kui herr Kyylik teeb soovijate korjamise siis mina ka.
Re: Talvekad
kyylik wrote:tundub et meie kamp on komplekteeritud,,hetkel siis särts ja vist ufo kh kaasa korjata.särts wrote:Kui herr Kyylik teeb soovijate korjamise siis mina ka.
Mina kindel tulia !
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Keks wrote:Kes soovivad reedel tulla (6 märts), on vägagi teretulnud. Peaks siis arvestama, et omale reedeks mingi söögipoolise kaasa võtta. Reede sisse pole toitlustamist arvestatud, kööki ja selles olevat tehnikat saab vabalt kasutada.
Aga mis kell uksed Reedel (6 märts) avatud ?
Ja kui reedel tulla hind sama ?
Eco Expert -
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Eco Mini expert
FSR 3.5cc (Nitro)
Eco team
Eco mini team
Paistab nii, et tulen reedel, üksinda ja suure autoga. Kui keegil on soov minuga sõita ja oma kraam sinna viia andke siis teada PS kaudu.
Liikuma Tallinnast hakkan umbes kl 18:00 ja kl 20:30 pean olema kohal. Paar õlle ja mingid snäkid esimeseks õhtuks võtan ka kaasa.
Ülekanne korraldajale teen ka reedel ennem sõitu.
Liikuma Tallinnast hakkan umbes kl 18:00 ja kl 20:30 pean olema kohal. Paar õlle ja mingid snäkid esimeseks õhtuks võtan ka kaasa.
Ülekanne korraldajale teen ka reedel ennem sõitu.
MIKADO LOGO 550SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 600SX (VBar Neo)
MIKADO LOGO 700VTX (VBar Neo)
VBar Control
VBar Control
Ja muutuski päris viletsaks lugu - hankisin endale lisaks ka haiguse.........gripiga kodus......
Last edited by Ervin2 on Thu Mar 05, 2015 15:33, edited 1 time in total.
Harjumaa-Tallinn-Harjumaa
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M
DISCUS CS 2,6M
PROXIMA II 2,8M
CONDOR 2,5M
VOLARE 230
ELIPSOID EVO 280
Hot Pepper 3D
Durafly™ HyperBipe 900mm EPO
Spectrum DX9 2,4G
FOX EPO Glider 2,3M